Lepofozták az agresszív és tomboló magyar énekest

agresszió pofon Viva Comet Sugarloaf ellentét Fluor Tomi Dér Heni botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Henrietta és a Sugarloaf összes tagja nyilvánosan is elhatárolódik Karácson Tamás (Fluor) 2012 06. 15. és 16-án az írott és online sajtóban megjelent nyilatkozataitól.




Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Fluor a VIVA Comet-gálán. Kattints a galériáért!


Heni a 2012. 06. 14-i Comet-gála afterpartin Fluorral való találkozásakor a köztük lévő ellentétet szerette volna a média kizárásával tisztázni - amire már korábban is tett kísérletet -, de ekkor Tamás rögtön obszcén módon, sértő megjegyzéseket vágott Heni fejéhez több ember szeme és füle hallatára, idézve: "...Na mi van, te kurva, már megint kell 3 perc hírnév?" ill. "Állj már le, te kurva, a demagóg dumáddal!..."

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Dér Heni (balról a második) a gála utáni partin. Kattints a galériáért!

Igen, nem tagadjuk, hogy ezen a ponton csattant el egy pofon Heni részéről, melyet a vulgáris jelző váltott ki belőle, és amit csak a véletlenül ott tartózkodó (!) sajtó munkatársainak ill. a többi zenész kolléga jelenlétének köszönhetően nem viszonzott Fluor, bár a szándék láthatóan megvolt benne. Bár többen próbálták csitítgatni, ő kiabálva és feldúlva sietett el a helyszínről. Majd pár perc múlva többek társaságában jött vissza és ugyanott folytatta mindenki előtt a trágár megjegyzéseket a társai háta mögül. Ezen a ponton lépett közbe Heni barátja, aki felszólította őt, hogy azonnal fejezze be ezt a minősíthetetlen viselkedést. A történéseknek Fluor kiadójának főnöke vetett véget, aki elrángatta a (általunk és többek által érthetetlenül és megmagyarázhatatlanul agresszív) tomboló Fluort.

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Eddig sem kívántuk minősíteni Fluor Tamás sajtóban lassan egy éve végbemenő ámokfutását, ami csak a saját sértődöttségéről szól. Több helyen hangoztatja, hogy Heni vagy a zenekar az ő hátán próbálna felkapaszkodni. Komolytalan megjegyzésnek vesszük ezen állítását, olyannyira, hogy ezzel az esettel is egyértelműen bebizonyította, ő kapaszkodik mindenáron ebbe a sztoriba is. Ehhez mi nem kívánunk asszisztálni. Természetesen nyitottak vagyunk az esetleges problémák megbeszélésére (a sajtó nyilvánosságát kizárva). Azonban Tamás mostani vádjai túlmutatnak a jóízlés számunkra elfogadott határán és kimerítik a hitelrontás vádját, ezért elgondolkozunk, kívánjuk-e jogi útra terelni az eseményeket!

Fluor további munkásságához sok sikert kívánunk, de részünkről nem kívánunk többet nyilatkozni ez ügyben, valamint szeretnénk erre kérni Tamást és a menedzserét, Vermes Orsolyát is!

Megkérnénk a sajtó minden munkatársát, hogy ezen hivatalos közleményt csak teljes egészében használja, részletek kiragadásához és/vagy azok közléséhez vagy akár a leírtak magyarázatához nem adunk engedélyt, ellenkező esetben azonnal jogi lépést indítunk.

Megértésüket köszönjük!

Köszönettel és tisztelettel:

Sugarloaf zenekar"


Forrás: Stop.hu

Tolvai Reni sokkolt a melleivel! Kattints a galériáért!



Fluor Tomi külön lakásban folytatja - Vége a jó barátok együttélésénekhttp://www.life.hu/hazitunder/20111017-fluor-tomi-kulon-lakasban-folytatja-vege-a-jobaratok-egyuttelesenek.htmlDeutsch Tamás rusnya, Fluor Tomi cikin néz kihttp://www.life.hu/legytrendi/20110905-deutch-tamas-rusnya-fluor-tomi-cikin-nez-ki.htmlFluor Tomi: "Mindig is szerettem kifordítani a világot magából"http://www.life.hu/sztarszerzok/20110729-fluor-tomi-mindig-is-szerettem-kiforditani-a-vilagot-magabol-.htmlFluor Tomi és SP együtt állatkodnakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110720-itt-az-uj-extrem-orulet-az-owlingolas-fluor-tomi-ugral.htmlSP és Fluor Tomi között elindult valami, ami máig nem ért végethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110615-sp-rajongott-fluor-tomiert-akivel-ket-eve-el-egyutt.htmlMuri Enikő szerelme a pénz miatt Amerikába menekülthttp://www.life.hu/legykepben/20120615-xfaktor-muri-eniko-szerelme-a-penz-miatt-new-yorkba-menekult.htmlMindene kint van Gaál Noéminek - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120612-mindene-kint-van-gaal-noemi-idojarasjelentonek-a-tv2-kepernyojen-.htmlEszméletlenül találták a hotelszobájában Lindsay Lohanthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120616-eszmeletlenul-talaltak-a-hotelszobajaban-lindsay-lohant.htmlProsti vette el a világsztár szüzességéthttp://www.life.hu/szeress/20120615-prosti-vette-el-a-vilagsztar-charlie-sheen-szuzesseget.htmlRuhájával sokkolt Tolvai Renihttp://www.life.hu/legytrendi/20120615-ruhajaval-sokkolt-tolvai-reni-a-viva-comet-dijkioszton.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.