Újabb titok derült ki Lilu és Ördög Nóra kapcsolatáról

rivalizálás Ördög Nóra Lilu Csillag születik kapcsolat RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van egy kérdés, amit sokan feltesznek a Csillag születik óta. Vajon a barátságos mosoly Lilu és Ördög Nóra között csupán a kameráknak szólt? Vajon a színfalak mögött valójában nem kedvelték egymást, ahogyan azt többen állították? Lilu elmondta az igazságot.

Két nő, két különböző karakter. Egyikük hirtelenszőke, bájos mosolyán kívül van benne valami elegáns üzletasszonyos. Másikuk barna, temperamentumosnak tűnő. Lilu és Ördög Nóra párosa a Csillag születikben sokakat meglepett. Színfalak mögötti rivalizálásról suttogtak, hogy a két, teljesen különböző karakterű nő nem jött ki egymással. Lilu azonban azt mondja, olykor-olykor még a ruhájukat is megosztották egymással.

rtlklub.sajtoklub.tv/Hajnal András
rtlklub.sajtoklub.tv/Hajnal András

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



"Mindenki ezt kérdezi tőlünk először és őszintén szólva nem is értjük a dolgot. Mindketten elmondhatjuk, hogy a saját életünkben sikeresek vagyunk, tehát fel sem merült bennünk, hogy rivalizáljunk" - mondta Lilu, aki azt is hozzátette, ha valamelyiküknek nem állt jól egy ruha, de a másikhoz viszont tökéletesen passzolt, akkor azt azonnal lecserélték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.