45 évet kellett várnia a színésznek, hogy kiderítse ki volt anyja gyilkosa

gyilkosság halál Dylan McDermott színész rendőrség kiderítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 45 év után találta meg anyja gyilkosát a hollywoodi színész, Dylan McDermott. Mint kiderült, az ügyet annak idején a rendőrség tussolta el, hogy fedezze magát.

A színész mindössze 5 éves volt, amikor 1967 februárjában lelőtték az édesanyját. Aznap este anyja drogos és börtönviselt szeretője, John Sponza kizárta connecticuti otthonukból a kisfiút. A gyerek nem sokkal később kiabálást, majd egy lövést hallott a házból. Diane McDermott holttestét egy végzetes fejlövéssel, hordágyon vitték el a rendőrök, később azonban véletlen balesetnek minősítették a dolgot, és lezárták az ügyet.

AFP
AFP

Ez így is maradt 45 évig, mígnem tavaly a színész kérdéseket tett fel a rendőrségnek, és az ügy újbóli megnyitását kérvényezte. Kezdetben nem sok eredménnyel járt a dolog, mivel az akkortájt született jelentések és fotók egész véletlenül elvesztek. Az ügy érintettjeinek újbóli meghallgatásával azonban sikerült fényt deríteni a történtekre. Ahogy azt Dylan mindig sejtette is, Sponza ölte meg az édesanyját, a rendőrség azonban eltitkolta bűnösségét, és eltussolta a gyilkosságot - írja a Daily Mail.

Valószínűleg azért nem vizsgálták meg alaposabban az ügyet, mert Sponza rendőrségi besúgóként "dolgozott", sok mindent tudott a helyi maffiáról. A gyilkosság után egyébként a férfi azt hazudta, hogy McDermott anyja önkezével vetett véget az életének. A golyó azonban hátulról, bal kéz felől csapódott a koponyájába, míg a nő jobbkezes volt. A sztori nem állta meg a helyét, de egy nyomozó sem tett fel kérdéseket az üggyel kapcsolatban. A nyomozás vezetőjét néhány évvel később minden ok nélkül elbocsátották, Sponzát pedig 1972-ben holtan találták egy kocsi csomagtartójában. - írja a Blikk.


Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Várunk egy izgi kis kalandra éjjel 10 után... ;-)





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.