sikkasztási ügy Koltai Róbert büntetőeljárás színész előzetes bűncselekmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre megszólalt Koltai Róbert fia, P. Koltai Gábor.

Azzal az indokkal, hogy szökés veszélye áll fenn, P. Koltai Gábor öt hónapot töltött egy pesti börtön háromszemélyes cellájában. A színész fiát, a producert több milliárd forintos adócsalással és okirat-hamisítás gyanújával helyezték előzetes letartóztatásba két másik személlyel együtt, akik közül az egyik barátja és üzlettársa, de a másikat nem is ismeri. A férfi és édesapja először az RTL Klub Fókusz című műsorában mesélte el a történetet.


Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 10 után a Life.hu-n!



Megmutatták az ismert sztárszülők gyermekeiket - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120704-megmutattak-az-ismert-sztarszulok-gyermekeiket-a-jegkorszak-4-premier-vetitesen.htmlEddig tartott a szerelem - Szakított a TV2 sztárpárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120704-szakitott-benji-es-radics-gigi.htmlÁrpa Attila durván beszólt az RTL Klubnakhttp://www.life.hu/legykepben/20120703-arpa-attila-durvan-beszolt-az-rtl-klubnak.htmlA függetlenség napját ünnepli Amerikahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120703-a-fuggetlenseg-napjat-unnepli-amerika.htmlDurván kiosztották a fiatal énekesnőt a TV2 reggeli műsorábanhttp://www.life.hu/legykepben/20120703-durvan-kiosztotta-herczeg-zoli-es-vujity-tvrtko-a-tv2-mokkajaban.htmlStohlt tönkretette a drog? Ez lehet az oka az eltűnésénekhttp://www.life.hu/legykepben/20120703-uj-fejlemeny-stohl-andrast-tonkretette-a-drog.htmlEddig titkolták kapcsolatukat, de most lebukott a két hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120702-lebukott-a-ket-hollywoodi-sztar-ashton-kutcher-es-mila-kunis.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.