Megmutatták az ismert sztárszülők gyermekeiket - videó

pózolás TV2 mesefilm bemutató gyerekek Gubás Gabi Jégkorszak 4 Gombos Edina sztárszülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismert hazai sztárok és gyermekeik látogattak el a Jégkorszak 4 bemutatójára. A TV2 Aktív műsorában kiderült az is, hogy Gombos Edina kislánya már profin pózol műsorvezető anyukája oldalán, Gubás Gabi kisfia pedig minden nap esti mesét mond szüleinek lefekvés előtt.


Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 10 után a Life.hu-n!



Eddig tartott a szerelem - Szakított a TV2 sztárpárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120704-szakitott-benji-es-radics-gigi.htmlÁrpa Attila durván beszólt az RTL Klubnakhttp://www.life.hu/legykepben/20120703-arpa-attila-durvan-beszolt-az-rtl-klubnak.htmlDurván kiosztották a fiatal énekesnőt a TV2 reggeli műsorábanhttp://www.life.hu/legykepben/20120703-durvan-kiosztotta-herczeg-zoli-es-vujity-tvrtko-a-tv2-mokkajaban.htmlStohlt tönkretette a drog? Ez lehet az oka az eltűnésénekhttp://www.life.hu/legykepben/20120703-uj-fejlemeny-stohl-andrast-tonkretette-a-drog.htmlEddig titkolták kapcsolatukat, de most lebukott a két hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120702-lebukott-a-ket-hollywoodi-sztar-ashton-kutcher-es-mila-kunis.htmlCaramel: "Attól félek, hogy nem tudok örömet okozni"http://www.life.hu/legykepben/20120702-caramel-meg-soha-nem-erzett-ilyen-szerelmet-mas-irant-mint.htmlKiszabadult az aranykalitkából Katie Holmes - Most már magas sarkút viselhttp://www.life.hu/legytrendi/20120703-kiszabadult-az-aranykalitkabol-katie-holmes-most-mar-magassarkut-visel.htmlFalusi Mariann: "Ami van, azt élvezd maximálisan"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120704-falusi-mariann-van-valakim-egy-kave-szily-noraval-a.htmlKönnyű nyári programok egy fröccs mellé - Júliusi programkörképhttp://www.life.hu/szorakozz/20120627-kultura-es-temerdek-balatoni-program-a-kanikulaban-juliusi-programkorkep.htmlÍme a legszexisebb sztárok, akiket nem kímélt a narancsbőrhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120702-meg-a-legszexisebb-sztarokat-sem-kimeli-a-narancsbor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.