Matthew McConaughey házasság színész szülés apaság gyermekáldás Camila Alves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan megszületik Matthew McConaughey és felesége, Camila Alves harmadik csemetéje.

A két híresség alig két hete mondta ki egymásnak a boldogító igent, most pedig újabb nagy hírrel rukkoltak elő: Camilla állapotos. A párnak már van két pici gyermeke: kisfiuk, Levi 3, kislányuk, Vida pedig 2 éves. A szívtipró július 4-én, a függetlenség napján jelentette be a hírt. "Boldog születésnapot, Amerika! Van egy pompás hírem! Camilla és én a harmadik babánkat várjuk" - írta a színész a közösségi oldalán.

Northfoto
Northfoto

A pár 2006 óta van együtt, és csak két gyermek után, tavaly karácsonykor jegyezték el egymást. A függetlenségét gondosan őrző McConaughey viszonylag későn vezette oltár elé kedvesét, de úgy tűnik, rákapott az apaságra: most meg sem állnak egy kisebb focicsapatig.

Tipp! A világ legszebb pici cicijei! Kattints a galériáért (+18)



Gyászol a magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120704-gyaszol-a-magyar-musorvezeto-szenes-andrea.htmlElhunyt Matlock megszemélyesítője, Andy Griffithhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120704-elhunyt-matlock-megszemelyesitoje-andy-griffith.htmlHoltan találták a világsztár asszisztenséthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120703-holtan-talaltak-a-vilagsztar-charlie-sheen-asszisztenset.htmlÍme a legszexisebb sztárok, akiket nem kímélt a narancsbőrhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120702-meg-a-legszexisebb-sztarokat-sem-kimeli-a-narancsbor.htmlMegszületett Josh Lucas gyermekehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120702-megszuletett-josh-lucas-gyermeke.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.