Ismert magyar tévésekkel kavart Éden Szandra

fogyás lelki betegség titok Éden Szandra szerető Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi években tévések, énekesek és sportolók is megfordultak Éden Szandi ágyában.

Éden Szandra az elmúlt hónapok alatt csontsoványra fogyott: pár napja körülbelül mindössze harmincöt kilót nyomott. Szandra most már jobban van, két kilót felszedett, és azt vallotta, hogy a pozitív változáshoz az is hozzájárulhatott, hogy sikerült megszabadulnia a múltjától és azoktól a ­fér­fiaktól, akik évek óta zaklatták.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Éden Szandra és játékostársa Éden Robi


,,Nem tagadhatom le, összesen hat olyan emberrel keveredtem kapcsolatba életem során, akit jól ismer az ország a ­tele­ví­zióból, napilapokból. Van köztük énekes és sztárfocista is, s olyanok, akik mind a TV2, mind az RTL Klub képernyőjén fel-felbukkannak. A legtöbbjükkel még bőven az Éden Hotel előtt ismerkedtem meg. Volt, aki a szeretőjének tartott, de lebukott, ezért kidobtam. De szinte mindegyikük feleségül akart venni. Az egyikük perverziója az volt, hogy a falhoz szorítva tett magáévá. Én mindenben benne voltam, amit tőlem kértek. Egy kivétellel egyikük sem tudott ­beletörődni a szakításunkba. Rendszeresen zaklattak, és a kéretlen hívások, váratlan látogatások alaposan megviseltek az elmúlt évek során. Többször telefonszámot kellett cserélnem, de most úgy érzem, sikerült végleg megszabadulnom tőlük" - magyarázta Szandi a Borsnak.

A lánynál persze ott van a sztárszeretők névsora, amelyet ma még megtart magának, de ha újrakezdődnek a zaklatások, nyilvánosságra hozza. ,,A lelkem egyre jobban van. A múlt héten már eltöltöttem pár napot a Balatonon, és nagyon sokan megismertek, bátorítottak, lelket öntöttek belém. Most már csak ennem kell, és minden rendben lesz" - tette hozzá a lány.

Szandra a TV2 Aktívjának is nyilatkozott titkos kapcsolatairól:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.