Micsoda meglepetés! Élőben csókolta meg a világhírű énekes a feleségét

csók sztárpár házasság Chris Martin Coldplay Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwyneth Paltrow nagyon meglepődött a legutóbbi Coldplay koncerten.

Chris Martin és Gwyneth Paltrow mindig törekedtek arra, hogy a magánéletükön ne csámcsoghasson a bulvársajtó. Viszonylag visszavonultan élnek, és nem nyilatkoznak úton-útfélen az egymás iránti szerelmükről. Körülbelül tíz éve csókolóztak utoljára a kamerák előtt, a napokban azonban a Coldplay miami koncertje során meglepő dolgot tett az énekes Chris Martin, a színésznő kedvese.

Forrás: popsugar.com
Forrás: popsugar.com

Tipp! Annie Leibovitz sztárokról készült különleges fotói. Kattints a galériáért!



Az énekes az előadás közben kirohant a tömegbe, odament feleségéhez, és egy nagy puszit adott a szájára, majd visszatért, és folytatta a zenélést. Persze mindenki azonnal elkezdett éljenezni, a színésznő pedig iszonyúan zavarba jött férje meglepetése után.

Chris és Gwyneth 2003-ban házasodtak össze, és két gyermekük született: Apple 8, Moses 6 éves.

Felbontotta eljegyzését a Harry Potter két sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120704-felbontotta-eljegyzeset-a-sztarpar.htmlNem plasztikáztat a mások szerint lógó mellű énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120704-tuntetnek-a-megasztaros-tolvai-reni-melleiert-aki-nem-akarja-plasztikaztatni.htmlLetartóztatása óta először szólalt meg a híres magyar színész fiahttp://www.life.hu/legykepben/20120704-koltai-robert-fia-eloszor-szolal-meg-letartoztatasa-ota.htmlMegmutatták az ismert sztárszülők gyermekeiket - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120704-megmutattak-az-ismert-sztarszulok-gyermekeiket-a-jegkorszak-4-premier-vetitesen.htmlEddig tartott a szerelem - Szakított a TV2 sztárpárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120704-szakitott-benji-es-radics-gigi.htmlÁrpa Attila durván beszólt az RTL Klubnakhttp://www.life.hu/legykepben/20120703-arpa-attila-durvan-beszolt-az-rtl-klubnak.htmlHamarosan háromszoros apuka lesz a hollywoodi szívtipróhttp://www.life.hu/legykepben/20120705-harmadik-gyermeket-varja-matthew-mcconaughey-es-felesege.htmlMegverték a Csillag születik sztárját - Alaposan feldagadt a fiatal énekes arcahttp://www.life.hu/legykepben/20120705-megvertek-a-csillag-szuletik-sztarjat-varga-viktort-alaposan-feldagadt.htmlHollywood hatalmas, de gyönyörű popsijaihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120705-hollywood-hatalmas-de-gyonyoru-popsijai.htmlCsomókban hullott Hajdú Péter feleségének a hajahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120705-kihullott-gyonyoru-haja-hajdu-peter-felesegenek-sarka-katanak-aki-nem.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.