fesztivál rekord Fluor Tomi masszázs lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idén több mint ötszázan alkottak óriási láncot a Balaton partján, és masszírozták meg az előttük álló hátát. A lelkes rekorderek között olyan hírességek is feltűntek, mint Fluor Tomi és Istenes Bence, akik a többi fesztiválozóval együtt segítették az új rekord felállítását. 

Egy óvszereket forgalmazó cég ebben az évben saját magát állította kihívás elé egy Balaton-parti fesztiválon, és több mint 100 fővel túllépte tavaly felállított rekordját. Ebben a hazai hírességek saját kezűleg is segédkeztek, Fluor Tomi és Istenes Bence habozás nélkül vetette be magát a lányok gyűrűjébe, és élvezte a csinos lányok által nyújtott kellemes masszázst.

Forrás: Well PR
Forrás: Well PR


Idén több mint félezren vettek részt a láncmasszázs rekordban, és masszírozták egyszerre az előttük álló hátát. Az idei rekordhoz ráadásul egy jó ügy is kapcsolódik, ugyanis a résztvevők számával megegyező mennyiségű óvszert is adományoztak. A lelkes fesztiválozóknak köszönhetően ez ötszáz óvszert jelentett. A nemrégiben nyilvánosságra hozott nemzetközi óvszergyártó cég Szexuális Jóléti Kutatás adatai alapján ugyanis a magyar válaszadók csupán 8%-a védekezik minden szeretkezés alkalmával, és mindössze 16%-uk érezte úgy, hogy kellő szexuális ismeret birtokában szerezte első szexuális élményét.

"Nagyon örülünk, hogy idén sikerült felülmúlnunk a tavalyi eredményt, és külön örülök, hogy ezzel egy jó ügyet is támogatunk. A láncmasszázs rekorddal elsősorban azt szerettük volna idén is szemléltetni, hogy a felelősségteljes magatartást és a szexuális élet felszabadult élvezetét nem kell elkülöníteni egymástól. Kellő elővigyázatossággal és a megfelelő óvintézkedések megtétele mellett semmi sem szabhat határt az élvezetes szexuális életnek" - mondta Somlai Anna, a Durex kategóriamenedzsere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.