Beteg lett a TV2 műsorvezetőjének kislánya

betegség Várkonyi Andrea műsorvezető lázas gyermek kórház Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beteg lett Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kislánya. A szép tévés rettenetesen aggódott a kis Nóriért.

Nem felhőtlenül telnek mostanában Várkonyi Andiék napjai. A szép tévés és Bochkor Gábor kislánya, Nóri ugyanis belázasodott, és Andrea nagyon aggódott érte, hogy mi lehet a baja.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


"Rohantak Nórival az orvoshoz, Andrea megijedt, hogy valami komoly baj van. Andi ugyanis hiába az egyik legnagyobb tévés sztár, mindenekelőtt aggódó édesanya, aki ráadásul orvosként még jobban meg tud ijedni, ha a kislányon valamilyen tünetet észlel. Nóri a mindene, a legfontosabb, hogy a kislány egészséges legyen. Szerencsére azonban kiderült, hogy Nórinak csak a fülével volt probléma " - mesélte a TV2 egyik munkatársa, aki szerint kevés annyira gondoskodó, figyelmes édesanya van, mint a Tények műsorvezetője.

Gyermeket akar szülni a nemrég eljegyzett fiatal színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120716-mindossze-19-eves-de-mar-gyereket-akar-miley-cyrus-liam.htmlBándy Kata gyilkosa elárulta, miért ölte meg a lánythttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120716-bandy-kata-gyilkosa-elarulta-miert-fojtotta-meg-a-25-eves.htmlMadonna lefegyverzett mindenkithttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120716-madonna-koncert-fegyver.htmlFluor Tomi a lányok közé vetette magáthttp://www.life.hu/legykepben/20120716-ujabb-magyar-lancmasszazs-rekord-szuletett-jotekonysaggal-fuszerezve-fluor-tomi-ovszer.htmlHa így folytatja, bele is halhat a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120716-az-eletevel-jatszik-vv-cristofel-aki-a-kemeny-edzesek-mellett.htmlÚj szerelme van Falusi Mariannak, a Pa-Dö-Dő énekesénekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120715-uj-szerelme-van-a-padodo-enekesenek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.