Munka nélkül maradt a Barátok közt egykori színésze

színház megélhetés munkanélküli Barátok közt Csomor Csilla anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori sztárjának, Csomor Csillának már nincs havi fix keresete. A színésznőtől ugyanis nemrég megvált a Pesti Magyar Színház, ahol tizenkét évet játszott.

Tipp! Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!


RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub

"Csoportos létszámleépítést követelt a fenntartó. De azt már a vezetőség döntötte el, kitől válik meg. Furcsállom, hogy ilyen tartalmas, hosszú munkálkodás után rám is esett a választás. Nem akarok nagyképű, de álszerény sem lenni: úgy érzem, valamit már letettem az asztalra. Mindig minőséget képviselek, és úgy is élek. Csak értékes dolgokhoz adtam a nevem és az arcom. Mégsem ért váratlanul a döntés, mert két éve már méltatlan, megalázott helyzetben voltam ebben a színházban. Ha nem adnak feladatot, akkor keresek magamnak" - idézi a színésznőt a Stop.hu.

Kitálalt a világsztár transzszexuális gyermekehttp://www.life.hu/legykepben/20120720-oszinten-meselt-warren-beatty-transznemu-fia-kathlyn-elizabeth-beatty.htmlÁrpa Attila és felesége már dolgoznak második gyermekükönhttp://www.life.hu/legykepben/20120723-arpa-attila-es-felesege-mar-dolgoznak-masodik-gyermekukon-egy.htmlSzülinapos a Harry Potter-filmek sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120720-szulinapos-a-harry-potterfilmek-sztarja-daniel-radcliffe.htmlFérjhez megy Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120723-osszehazasodik-michael-sheen-es-rachel-mcadams.htmlGyűrűt vett kedvesének a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120723-gyurut-vett-kedvesenek-karasz-robi-a-tv2-mokka-musorvezetoje.htmlKiss Ramónának most először végre felnőtt kapcsolata vanhttp://www.life.hu/legykepben/20120720-kiss-ramonanak-most-eloszor-vegre-felnott-kapcsolata-van-egy.htmlÚjabb csemetével bővül Madonna családja - Kistestvért kapnak gyermekeihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120719-guy-ritchie-kedvese-jacqui-ainsley-allapotos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.