Egymásnak esett a TV2 és az RTL Klub két sztárja

vita balhé TV2 halálbüntetés Puzsér Róbert Bándy Kata Hajdú Péter Csillag születik RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér Róbert és Hajdú Péter között a halálbüntetés visszaállítása miatt robbant ki a vita.




Fotó: TV2
Fotó: TV2


,,A két szépségkirálynő-választás között lincselésre és vérre szomjazó televíziós producer ezúttal átlépett egy határt. (...) Gyalázatos, ahogy a tévés showman a meggyilkolt Kata koporsója mellé tolakodva próbál némi extra elismerést bezsákolni" - írja oldalán a kritikus. Ezt már a feleségével éppen Cipruson nyaraló Hajdú sem hagyhatta szó nélkül, és az interneten rosszul ébredt baromként aposztorfálta Puzsért. ,,Nem ember, aki ilyeneket mond. Puzsér aljas módon megtámadott. A halálbüntetéssel csupán elméleti síkon foglalkoztam, hiszen tudom, hogy az Európai Unióban nincs jogi lehetőség a visszaállítására. Pusztán kíváncsi voltam az ismerőseim véleményére, egyetértenek-e velem abban, hogy P. László és a hozzá hasonló gyilkosok kötelet érdemelnek. Amikor a kérdést feltettem, eszembe jutott több, korábbi szörnyűség, a gyerekgyilkosok, Breivik, Weisdorn Róbert és társai. Szégyen, hogy médiumok leírják Puzsér szándékosan félreértelmezett, inszinuációktól hemzsegő baromságait" - mondta Hajdú a Blikknek.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

,,Én nem vádoltam rasszizmussal Hajdú Pétert, hanem vérszomjjal, felelőtlenséggel és azzal, hogy játszik az emberek érzelmeivel. Megértem, hogy ki akar hátrálni az embertelen és barbár véleménye mögül. De kéretik, hogy utólag ne formálja kérdéssé a felszólító módban tett uszítást, miszerint meg kell ölni Bándy Kata gyilkosát. Valahogy az az érzésem, hogy nem a nyilatkozat hosszával volt gondjuk, inkább arra tippelek, hogy a TV2 elvtelenül asszisztál a csatorna arcának sajátos performanszához Bándy ravatala körül" - reagált Puzsér.

Tipp! Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!



Első szexuális élményéről mesélt a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20120726-megasztar-szakos-andi-elso-szexualis-elmenyerol-meselt.htmlNyolc emeletet zuhant Alekosz háremhölgyehttp://www.life.hu/legykepben/20120726-nyolc-emeletet-zuhant-alekosz-haremholgye.htmlLebukott a világsztár fiatal kedvese - Egy peepshow-ban mulatotthttp://www.life.hu/legykepben/20120725-jennifer-lopez-fiatal-pasija-egy-peepshowt-nezett-meg.htmlUllmann Mónika fél órát zokogott egy plázábanhttp://www.life.hu/legykepben/20120725-ullmann-monika-nem-jar-plazakba-es-bio-elelmiszereket-eszik-csak.htmlJáksó tisztázta a pletykákat: ezért áll a Marslakók című sorozat gyártásahttp://www.life.hu/legykepben/20120725-szuneteltetik-a-marslakokat.htmlMunka nélkül maradt a Barátok közt egykori színészehttp://www.life.hu/legykepben/20120724-munka-nelkul-maradt-csomor-csilla.htmlHarsányi Levente ingyen vacsorázott, miután megkérte szerelme kezéthttp://www.life.hu/legykepben/20120725-harsanyi-levente-ingyen-vacsorazott-egy-romai-etteremben-miutan-megkerte-szerelme.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.