Franciaország Penelope Cruz viasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Penélope Cruz szépségét már egy szobor formájában is megörökítették.

A franciaországi Grevin viaszmúzeumban Eric Saint Chaffray szobrász és Valerie Merceron sminkes készített egy igen élethű szobrot a spanyol színésznőről. Élőben persze szebb Penélope, de azért a másolat sem rossz!

AFP
AFP

Eszméletlen fotó Kínábólhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120726-eszmeletlen-foto-kinabol.htmlSzülinapos a zene fenegyerekehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120724-mick-jagger-unnepel.htmlElton John szónokolthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120724-elton-john-szonokolt.htmlHamarosan felépül a megmentett gibbonhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120723-hamarosan-felepul-a-megmentett-gibbon.htmlSzülinapos a Harry Potter-filmek sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120720-szulinapos-a-harry-potterfilmek-sztarja-daniel-radcliffe.htmlParókás kutyus a nyár közepénhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120719-kutyusok-jelmezben-a-nyar-kozepen.htmlRinocéroszok Szingapúrbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120720-rinoceroszok-szingapurban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.