Égőnek találta a magyar olimpikonok teljesítményét Schobert Norbi - Így magyarázkodott utána

kritika Schobert Norbi Schobert Norbert olimpikon olimpia beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, véget ért Schobert Norbi ámokfutása, amelyet hivatalos közösségi oldalán folytatott. Az ország fitneszguruja a minap még égőnek tartotta az olimpikonok londoni teljesítményét, aztán bocsánatot kért, magyarázkodott, ma pedig már elzárkózik a témától.

A botrány napokkal ezelőtt robbant ki, amikor is a fitneszguru azt kérdezte az oldala követőitől: "Szerintetek miért égünk ekkorát a londoni olimpián? Érdekel a véleményetek a sportról, sportolókról, hozzáértésről, hozzáállásról. Norbi." A negatív kommentáradatra Norbi eltávolította a fenti bejegyzést, amelyet több portál is idézett, majd megpróbálta megmagyarázni a szavait.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Egy hosszú bejegyzésben leírta, miért is használta az égő kifejezést. Ebből kiderül, hogy nem az olimpikonokra vonatkozott az égőzés, hanem a gyenge kezdésre. "Amikor már semmi nincs, mindig is a sportba kapaszkodtam. A sportolóink sikerét, mint magyar, az én sikeremnek is megélem (...). A kudarcot, mert nekik legbelül a 2. hely is kudarc, én is a saját égésemnek érzem. Innen a szó. A bejegyzést levettem, mert szeretném inkább pozitív energiával tölteni a helyet" - látható ma is a közösségi oldalán.

Ehhez képest a Borsonline.hu-nak pénteken azt nyilatkozta: ha az égés helyett más szót használt volna, akkor is céltáblává vált volna és egyébként sem konkrétan az olimpikonokról beszélt. "Mielőtt azt mondja rólam valaki, megsértettem egy sportolót, tegye fel magának azt a kérdést: ki tett többet nálam Magyarországon a tömegsportért?" - nyilatkozott a bulvárlapnak, majd kifejtette: egy-két hét után úgyis elfelejtik az olimpikonokat négy évre, "és majd kuncsoroghatnak a szponzoroknak azért, hogy rendesen fel tudjanak készülni a következőre."

"Ki beszél itt az olimpikonokról?" - foglalta össze a történetet egy kommentben a nevéhez kapcsolódó márka Facebook-oldalán. "Égő az, ha az ember nem hozza, amit tud. Sosem égtél már bele versszavalásba, vagy bármibe? Egy vívó és egy úszó fogja meghozni az ország aranyát, mert nem elég a háttér a sport mögött. Én szurkolok tovább, de más szóhasználattal." Később pedig ellentmondást nem tűrően zárta rövidre a beszélgetést a kommentfalon: "Tudod, mit? Gondoljatok, amit akartok! Az is égő, aki azt gondolja, lenézem a sportolókat vagy a sportot. Lefaroltam. Lehet élvezkedni."

Horror Ausztriában: szétfúrták Schobert Norbi fogait!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20120730-horror-ausztriaban-szetfurtak-schobert-norbi-fogait.html"Nem az vagyok, akit ki lehet röhögni" - Interjú Schobert Norbivalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120411-nem-az-az-ember-vagyok-akit-ki-lehet-rohogni-.htmlSchobert Norbi édesanyja gyűlöli Rubint Rékáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20111129-schobert-norbi-edesanyja-gyuloli-rubint-rekat.htmlSúlyos titok derült ki: Megcsalta feleségét Schobert Norbihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111120-sulyos-titok-pattant-ki-schobert-norbi-megcsalta-rubint-rekat.htmlÍme Zalán, a legifjabb Schobert-baba fotója!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110315-rubint-reka-megmutatta-kisbabajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.