börtönbüntetés Damu Roland harag párkapcsolat színész producer Andy Vajna szerelem Palácsik Tímea botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenről értesül a börtönben Damu Roland, így arról is, hogy Vajna egy napilapnak bevallotta: szerelmes Palácsik Tímeába. A színészt állítólag igencsak rosszul érintette volt menyasszonya boldogsága.

A Life.hu információja szerint Damu Rolandot nagyon dühíti Palácsik Tímea és Andy Vajna boldogsága. A Jóban Rosszban egykori sztárja állítólag kiborult, amikor meghallotta, hogy a neves producer ország-világ előtt kijelentette, hogy szerelmes Tímeába, és nagyon szeret vele lenni.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Damu ugyan már semmit sem érez volt menyasszonya iránt, de állítólag nem bocsátja meg Tímeának, hogy volt ereje végigvinni a pert, amelynek eredményeképp börtönbe került, méghozzá évekre. "Roland egyáltalán nem örül Tímea és a dúsgazdag producer kapcsolatának, hiszen míg a volt kedvese révbe ért, az ő élete tönkrement és esélye sincs a visszakapaszkodásra" - tudtuk meg a volt színész közeli ismerősétől.

Erdélyi Mónika olyat kapott, hogy mind a két füle zúgott tőlehttp://www.life.hu/legykepben/20120506-erdelyi-monika-olyat-kapott-hogy-mind-a-ket-fule-zugott.htmlEz hallható most a Neo FM-enhttp://www.life.hu/legykepben/20120807-nincs-adas-a-neo-fm-radioban.htmlLelepleződtek a The Voice mesterei - Az Aktívban mutatták be őkethttp://www.life.hu/legykepben/20120806-a-tv2-aktiv-cimu-musoraban-kiderult-hogy-kik-lesznek-a.htmlFérjhez megy a szépséges magyar modell?http://www.life.hu/tested-lelked/20120806-tv2-mokka-dukai-regina-modell-es-szerelme-feczesin-robert-focista.htmlHalva született Gary Barlow kislánya, Poppyhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120807-gary-barlow-enekes-es-felesege-dawn-barlow-kisbabaja-poppy-halva.htmlStevie Wonder 11 év házasság után elválikhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120806-a-vak-enekes-stevie-wonder-es-kai-millard-morris-valnak.htmlMég mindig elképesztően szexi a 46 éves szupermodellhttp://www.life.hu/life/galeria/20120806-szepulj-cindy-crawford-szupermodell-szexi-fotokon-pozol-a-tatler-magazin.htmlAndy Vajna végre megszólalt: "Szeretem Palácsik Tímeát"http://www.life.hu/legykepben/20120805-andy-vajna-vegre-bevallotta-hogy-szereti-palacsik-timeat-es-boldogok.htmlÖsszeköltözött Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20120731-osszekoltozott-egy-berelt-luxusvillaba-andy-vajna-es-kedvese-palacsik-timea.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.