párkapcsolat Casper Smart popdíva hűtlenség vetkőzés énekesnő korkülönbség Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén a 43 éves énekesnő és 24 éves kedvese, Casper Smart ugyan együtt sétálgatott egy kaliforniai parkban, ennek ellenére felmerült a gyanú, hogy a páros szerelme már nem a régi.

Amióta Caspert egy hete egy paparazzó lefotózta, amint egy New York-i peepshow ajtaján kilépett, J.Lo bizalma megingott, a képek felkavarták és most időre van szüksége, hogy átgondolja az életét.

AFP
AFP


Barátai szerint ugyan Lopez ragaszkodik fiatal párjához, de valójában nem ő élete szerelme, csupán olyasvalaki, aki segített neki kilábalni a válása utáni nehéz időszakból.

Titokban férjhez ment az Oscar-díjas világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120806-natalie-portman-es-benjamin-millepied-eskuvoi-ceremoniaja.htmlElhunyt Chavela Vargas legendás mexikói énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120806-elhunyt-chavela-vargas-legendas-mexikoi-enekesno.htmlStohl buktatta meg a Tenkes kapitányáthttp://www.life.hu/legykepben/20120806-stohl-andras-miatt-bukhatott-meg-a-tenkes-kapitanya-baliko-tamas.htmlElhunyt Zwack Péter - 85 éves volthttp://www.life.hu/legykepben/20120805-elhunyt-zwack-peter-halal-unicum-uzletember-nagykovet.htmlBerki Krisztián aranyérmes lólengésben!http://www.life.hu/legykepben/20120805-berki-krisztian-megszerezte-a-londoni-olimpian-lolengesben-a-harmadik-aranyermunket.htmlAndy Vajna végre megszólalt: "Szeretem Palácsik Tímeát"http://www.life.hu/legykepben/20120805-andy-vajna-vegre-bevallotta-hogy-szereti-palacsik-timeat-es-boldogok.htmlVérző fejjel vitték kórházba az RTL Klub botrányos sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20120805-verzo-fejjel-vittek-a-korhazba-az-rtl-klub-verekedo-botranyos.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.