Csukás István Videolife Beleznay Endre fesztivál Süsü, a sárkány színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok minden kiderült Süsüről a II. Sárkányfesztiválon.

Csukás István író és Beleznay Endre is megszólalt a Life.hu riporterének, és persze a fő téma mi más is lehetett volna, mint Süsü, a sárkány.

Erdélyi Mónika olyat kapott, hogy mind a két füle zúgott tőlehttp://www.life.hu/legykepben/20120506-erdelyi-monika-olyat-kapott-hogy-mind-a-ket-fule-zugott.htmlEz hallható most a Neo FM-enhttp://www.life.hu/legykepben/20120807-nincs-adas-a-neo-fm-radioban.htmlKülönleges emlékművet avattak Mandelánakhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120806-kulonleges-emlekmuvet-avattak-nelson-mandelanak-50-evvel-ezelotti-letartoztatasa-helyszinen.htmlLelepleződtek a The Voice mesterei - Az Aktívban mutatták be őkethttp://www.life.hu/legykepben/20120806-a-tv2-aktiv-cimu-musoraban-kiderult-hogy-kik-lesznek-a.htmlHétfőn reggel felmondtak a NEO Fm dolgozóihttp://www.life.hu/legykepben/20120806-felmondtak-a-neo-fm-dolgozoi-a-radio-770-millios-tartozasa.htmlElhunyt Safranek Károly színművészhttp://www.life.hu/legykepben/20120806-elhunyt-safranek-karoly-jaszai-maridijas-szinmuvesz.htmlTitokban férjhez ment az Oscar-díjas világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120806-natalie-portman-es-benjamin-millepied-eskuvoi-ceremoniaja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.