Hülyét csinált magából VV Cristofel - Élő adásban vetkőzött le

Kárász Róbert Mokka Tatár Csilla Való Világ botrányos test testedzés beszólás bohóckodás VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi beszélgetést láthattak a Mokka nézői Cristofel és O.G. Duck tolmácsolásában.

A kubai valóságshow-hős már a beszélgetés elején felállt a kanapéról és kezet fogott a két műsorvezetővel, majd nem sokkal később először a hasát mutatta meg élő adásban, végül a pólóját is levette. O.G. Duck ezt nem hagyta annyiban, és ő is ledobta a textilt.

Elismerte homoszexualitását a népszerű énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120808-mica-mika-penniman-enekes-felvallalta-homoszexualis-vonzalmat.htmlJennifer Lopez párkapcsolata romokban?http://www.life.hu/legykepben/20120807-jennifer-lopez-parkapcsolata-romokban-casper-smart-az-enekesno-parja-hutlenkedik.htmlLőrincz Tamás ezüstérmet nyert birkózásban a londoni olimpiánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120807-lorincz-tamas-ezustermes-birkozasban-a-londoni-olimpian.htmlCsonka András elárulta, hogy nem boldog a magánéletébenhttp://www.life.hu/legykepben/20120503-csonka-andras-nem-boldog-a-maganeleteben-csak-a-szakmajaban-.htmlElhunyt a világhírű amerikai zeneszerzőhttp://www.life.hu/legykepben/20120807-elhunyt-a-vilaghiru-amerikai-zeneszerzo-marvin-hamlisch.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.