A harmadik helyen végzett Douchev-Janics Natasa a 200 méteres kajakdöntőben

Janics Natasa bronzérem sportolónő London verseny olimpia kajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudta lehajrázni ellenfeleit a sportolónő, így bronzérmet nyert a londoni olimpián.

A 200-on háromszoros világbajnok Douchev-Janics Natasa a szombati döntőben a négyes pályán szerepelt. A rajtja nem sikerült jól, a negyedik, ötödik helyről kellett felkapaszkodnia, de a nagy hajrá így sem sikerült. A legnagyobb riválisának számító új-zélandi Lisa Carrington (1. helyezett) és az ukrán Inna Oszipenko-Radomszka (2. helyezett) is előtte végzett.

Forrás: MTI/Kovács Anikó
Forrás: MTI/Kovács Anikó


Az olimpiáról további híreket itt olvashatsz!



Íme az olimpia legszexisebb atlétanői!http://www.life.hu/tested-lelked/20120807-fotok-a-2012es-londoni-olimpia-legszexisebb-atletanoirol.htmlRisztov Éva hatalmas teljesítménnyel olimpiai bajnok hosszútávúszásban!http://www.life.hu/legykepben/20120809-risztov-eva-hatalmas-teljesitmennyel-aranyermet-szerzett-hosszutavuszasban-a-londoni-olimpian.htmlKozák Danuta olimpiai bajnok!http://www.life.hu/legykepben/20120809-kozak-danuta-olimpiai-bajnok-ezzel-megszerezte-magyarorszag-hetedik-aranyermet-a.htmlInstant divattipp - Imádnivaló kiegészítők a londoni olimpia jegyébenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120730-olimpia-es-divat-imadnivalo-kiegeszitok-a-londoni-olimpia-jegyeben.htmlInstant divattipp - Olimpiai kiegészítőkhttp://www.life.hu/life/galeria/20120731-instant-divattipp-trend-es-divat-az-olimpiai-kiegeszitok-kozott.htmlNapi hím: Íme az olimpia legszexisebb félistenehttp://www.life.hu/life/galeria/20120730-lifenight-napi-him-nagyon-szexis-a-francia-uszo-camille-lacourt.htmlMegvan az első magyar olimpiai érem - Bronzérmes Csernoviczki Évahttp://www.life.hu/legykepben/20120728-megvan-az-elso-magyar-olimpiai-erem-bronzermes-csernoviczki-eva.htmlFormaruhák a Londoni olimpia nyitóünnepségérőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20120728-formaruhak-a-londoni-olimpia-nyitounnepsegerol.htmlA legjobb és a legrosszabb formaruhák az olimpia megnyitójánhttp://www.life.hu/legytrendi/20120728-olimpia-es-divat-a-legjobb-es-a-legrosszabb-olimpiai-formaruhak.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.