Összeállt a Spice Girls - de csak az olimpia tiszteletére

koncert Spice Girls olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat kellett győzködni Victoriát, Mel B-t, Mel C-t, Gerit és Emmát, mire végül beadták a derekukat...

A kilencvenes évek világhírű angol lánycsapata, a Spice Girls két dal erejéig összeállt a 2012-es londoni olimpia záróceremóniájára. A lányok tipikus angol taxival érkeztek, elénekelték a Wannabe és a Spice up your life! című slágereket - a közönség pedig hangosan őrjöngött és énekelt a csajokkal. Jó volt újra látni őket, és meg kell hagyni, a rengeteg csemete és néhány plasztikai műtét után mindannyian remek formában vannak!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Egy arany bármit megérhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120809-a-delkoreai-kim-hyeonwoo-aranyermet-nyert-birkozasban.htmlTündéri kiselefánt Franciaországbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120809-tunderi-kiselefant-franciaorszagban.htmlMosolygós napraforgóhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120808-mosolygos-napraforgo-tokioban.htmlVíz alatti boldogsághttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120808-viz-alatt-hazasodott-ossze-fran-calvo-es-monica-fraile.htmlKülönleges emlékművet avattak Mandelánakhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120806-kulonleges-emlekmuvet-avattak-nelson-mandelanak-50-evvel-ezelotti-letartoztatasa-helyszinen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.