Előkerült Katalin hercegnő meztelenkedő unokatestvére

Playboy hírnév Katalin hercegnő királyi család nyuszilány Kate Middleton meztelenkedés vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét balhé van az angol királyi családban.

Néhány hete egy ausztrál lap hozta nyilvánosságra azokat a fotókat, melyeken Katalin és Vilmos fürdőruhában láthatóak a nászútjukon. Már ez az incidens is nem kevés galibát okozott a királyi házban, de a mostani botrányhoz képest semmi sem volt az a pár félmeztelen fotó.

www.facebook.com
www.facebook.com

Nézz meg még több fotót Katrináról! Kattinst a képre!

A napokban fény derült arra, hogy Katalin egyik unokatestvére, Katrina Darling a nyuszis magazin címlapjára került - anyaszült meztelenül. A lány korábban sztriptíztáncosnő volt, de amint kitudódott, hogy ő Kate Middleton másodunokatestvére, hihetetlen népszerűségre tett szert a huszonkét éves lányka. Katrina álítólag milliókat kapott azért, hogy megmutassa bájait. "Még sosem találkoztam Katalinnal, de büszke vagyok rá, hogy a családhoz tartozom - a nagymamám az ő dédnagyapjának, Thomas Harrisonnak volt a testvére" - mesélte a lány, aki nem szégyelli kihasználni a Katalin által szerzett hírnevét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.