Jean-Claude Van Damme szex bevallás Flört Kylie Minogue akciósztár megcsalás énekesnő félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jean-Claude Van Damme a Harc a végsőkig című filmje forgatása alatt megcsalta feleségét az énekesnővel még 1994-ben. A színész - aki legutóbb egy fiatal lánnyal jelent meg egy díjátadón - a viszonyt eleinte tagadni próbálta, majd mint akiből kikényszerítették a választ, elárulta, hogy igaz.

"Nem, nem, nem. Illetve mondjuk azt, hogy megtörtént. És akkor? Ki kíváncsi erre? Az ember néha elengedi magát. Nem is tudom. Talán igen. Na jó, igen. Megtörtént. Thaiföldön voltunk és viszonyunk volt" - vallotta be lassan a színész.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kylie Minogue

A színésznek akkoriban Gladys Portugues volt a felesége, szám szerint a harmadik. A házasságnak egy másik megcsalás vetett véget - Van Damme akkor a színésznő Darcy LaPierrel folytatott viszonyt, akit később el is vett. Az akciósztár szerint Kylie Minogue jól csókol és csodálatosat szeretkeztek. "Teljesen abnormális lett volna, ha nem lett volna viszonyom vele" - idézi a színészt az Új Ász.

Tönkretette a válás, de végre talpra állt a szép színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120816-jennie-garth-a-beverly-hills-90210-sztarja-nemreg-valt-el.htmlElőkerült Katalin hercegnő meztelenkedő unokatestvérehttp://www.life.hu/legykepben/20120815-botrany-a-kiralyi-csaladban-katalin-brit-hercegno-ismeretlen-unokatestvere-a.htmlEmlékszel még rá? Szabó Erika fenekét sok nő megirigyelhetihttp://www.life.hu/szorakozz/20120807-szabo-erika-a-baratok-kozt-sztarja-az-uvegtigris-3ban-megmutatja.htmlKét év börtönbüntetésre ítélték a Pussy Riot mindhárom tagjáthttp://www.life.hu/szorakozz/20120817-ket-ev-bortonbuntetesre-iteltek-a-pussy-riot-mindharom-tagjat.htmlNők, akiket felsőbbrendűnek tartanak a férfiakhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120815-szorakozas-film-mozi-nok-akiket-felsobbrendunek-tartanak-a-ferfiak.htmlEgyre okosabbak a nők a férfiaknál?http://www.life.hu/tested-lelked/20120815-okosabbak-lettek-a-nok-james-flynn-ujzelandi-professzor-szerint.htmlMegállás nélkül iszik a népszerű zenészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120816-gary-numan-elektropop-zenesz-hatat-forditott-antialkoholista-eletmodjanak-reszegseggel-sulyosbitja.htmlFia halála óta először jelent meg a Stallone család nyilvános eseményenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120814-eloszor-mutatkozott-egyutt-sylvester-stallone-felesege-jennifer-flavin-es-a.htmlÍme Kylie Minogue és Elvis Presley unokájának leszbikus csókja - videóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120727-ime-kylie-minogue-es-elvis-presley-unokajanak-leszbikus-csokja.htmlPajzsmirigybetegsége miatt ilyen karcsú Dannii Minoguehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111011-pajzsmirigybetegsege-miatt-ilyen-karcsu-dannii-minogue.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.