bejelentés Videolife Dallas Gönczi Gábor műsorvezető műsorok Reviczky Gábor sorozat ősz RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub sztárjai és műsorvezetői gyűltek össze a napokban, hogy a csatorna ősszel induló műsorainak bejelentését megünnepeljék. Sebestyén Balázsról kiderült, hogy a Dallas sorozatból Pamela jött be neki, Gönczi Gábor pedig elárulta, hogy a felesége nem alkoholista.

Gerard Depardieu újabb botrányba keveredett - Feljelentették verekedésérthttp://www.life.hu/legykepben/20120819-motorost-vert-meg-a-napokban-a-botranyos-francia-szinesz-gerard.htmlKylie Minogue ausztrál énekesnővel lépett félre Jean-Claude Van Dammehttp://www.life.hu/legykepben/20120818-kylie-minogue-ausztral-enekesnovel-lepett-felre-jeanclaude-van-damme-a.htmlTönkretette a válás, de végre talpra állt a szép színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120816-jennie-garth-a-beverly-hills-90210-sztarja-nemreg-valt-el.htmlMegállás nélkül iszik a népszerű zenészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120816-gary-numan-elektropop-zenesz-hatat-forditott-antialkoholista-eletmodjanak-reszegseggel-sulyosbitja.htmlMédiumok - A szeretet közvetítőihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120817-mediumok-segithetik-a-kapcsolatot-a-tulvilagrol-halott-szeretteinkkel.htmlEgyre okosabbak a nők a férfiaknál?http://www.life.hu/tested-lelked/20120815-okosabbak-lettek-a-nok-james-flynn-ujzelandi-professzor-szerint.htmlElőkerült Katalin hercegnő meztelenkedő unokatestvérehttp://www.life.hu/legykepben/20120815-botrany-a-kiralyi-csaladban-katalin-brit-hercegno-ismeretlen-unokatestvere-a.htmlFőbe lőtte magát a zenész! - Elton John gyászolja basszusgitárosáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120816-feltehetoleg-ongyilkos-lett-az-elton-johnt-kisero-zenekar-basszusgitarosa.htmlSzülése után néhány hónappal Dobó Kata visszatérhttp://www.life.hu/legykepben/20120815-dobo-kata-szineszno-kislanya-szofi-szuletese-utan-visszamegy-dolgozni.htmlGianni és VV Éva nem állnak szóba egymássalhttp://www.life.hu/legykepben/20120815-szexi-bikinis-magyar-lanyok-versenye-a-celebek-elott-gianni-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.