Gerard Depardieu újabb botrányba keveredett - Feljelentették verekedésért

kismotor francia színész verekedés Gerard Depardieu botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész viselkedése egyre inkább aggodalomra ad okot. Egy évvel ezelőtt egy repülőgépen botránkoztatta meg az utastársait, most pedig egy motorost pofozott fel azután, hogy az összeütközött az ő motorjával.

A fia, Guillaume Depardieu 2008-as halála óta a színész egyre kevésbé képes a normális emberi viselkedésre. A számtalan botrányba keveredő híresség sajnos a napokban sem a színészi tehetségével hívta fel magára a figyelmet. Depardieu Párizsban - nem messze a Saint Sulpice-templomtól - közlekedési balesetet okozott, egy motorossal ütközött.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A karambol után a nem éppen higgadt viselkedéséről híres sztár szóváltásba keveredett a kétkerekű tulajdonosával, akit végül a helyszínen fel is pofozott. Az "áldozat" a helyszínről azonnal a rendőrségre hajtott, ahol feljelentést tett a 63 éves színész ellen. Depardieu ügynöksége egyelőre nem kommentálta az esetet. - olvasható a Borsonline oldalán.

A sztár legújabb balhéja szinte napra pontosan egy évvel azután történt, hogy egy Párizsból Dublinba tartó repülőn az utastársai legnagyobb megdöbbenésére az üléssorok között egy ásványvizes üvegbe pisilt. Az eset óriási botrányt okozott, a színésznek a világ leghíresebb tévécsatornáján, a CNN-en kellett megmagyaráznia viselkedését.

Depardieu akkor azt mondta, hogy ő is csak egy ember, akire hirtelen jött rá a szükség, és képtelen volt megvárni, míg a mellékhelyiséget használó egyik utas kijön a toalettből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.