Nem tudja magát túltenni barátja elvesztésén a TV2 sztárja

Somló Tamás elvesztés halál gyász leszokás LGT The Voice Aktív énekes dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Somló Tamás még mindig nem tudja felfogni, hogy elveszítette egyik legjobb barátját, aki a dohányzás miatt daganatos betegségben hunyt el. A The Voice műsor zsűrijének legidősebb tagja a TV2 Aktív műsorában azt is elárulta, hogy régóta próbált már leszokni a dohányzásról, ami most végre sikerült neki.


"Nagy és izgalmas feladat" - Szabó Kimmel Tamás a Voice műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120822-szabo-kimmel-tamas-a-voice-musorvezetoje.htmlDurva Photoshop vagy tökéletes ruha? - Irigyelni való idomokkal hódít a The Voice zsűritagjahttp://www.life.hu/legytrendi/20120816-photoshop-aldozata-lett-vagy-durvan-lefogyott-a-the-voice-zsuritagja.htmlMilliókat kapnak a The Voice zsűritagjaihttp://www.life.hu/legykepben/20120815-ennyi-fizetest-kapnak-a-the-voice-mesterei-malek-andrea-somlo.htmlLelepleződtek a The Voice mesterei - Az Aktívban mutatták be őkethttp://www.life.hu/legykepben/20120806-a-tv2-aktiv-cimu-musoraban-kiderult-hogy-kik-lesznek-a.htmlSomló Tamást nem lepte meg felesége félrelépésehttp://www.life.hu/legykepben/20120710-somlo-tamast-nem-lepte-meg-felesege-felrelepese-lifenetwork-szily-nora.html"Volt, hogy hebehurgyán döntöttem" - Somló Tamást elhagyta a feleségehttp://www.life.hu/szeress/20120627-somlo-tamas-hazassaga-zatonyra-futott.htmlNyaralás közben életét vesztette a Csillag születik felfedezettjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120822-elhunyt-a-csillag-szuletik-tehetsegkutato-felfedezettje-sinko-tamas.htmlMit titkol a sztárpár? - Lezárult Tom Cruise és Katie Holmes válásahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120822-szerelem-parkapcsolat-sztarok-lezarult-tom-cruise-es-katie-holmes-valasa.htmlAz RTL Klub egykori sztárja beszólt a TV2 műsorvezetőjének és Fluor Tominak ishttp://www.life.hu/legykepben/20120821-vv-cristofel-a-kubai-macso-botranyos-viselkedese-a-mokkaban-fluor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.