A maki is szenved a hőségtől

maki kánikula majom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reméljük, már nem tart sokáig a kánikula!

Hetek óta tart a hőség nemcsak nálunk, de Rómában is. A kis makimajom azonban könnyedén feltalálta magát: jeget szopogat hőguta ellen az egyik római állatkertben. És milyen jól teszi!

AFP
AFP

Pingvinek a mérlegenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120823-pingvinek-a-merlegen.htmlEgyütt a bandahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120822-linda-gray-patrick-duffy-es-larry-hagman-londonban-a-dallas.htmlHűsítő zuhanyhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120821-godewaersveldeben-a-nagy-meleg-miatt-vizzel-locsolja-a-gazdi-a.htmlSzülinapos a szexi sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120817-szulinapos-a-szexi-sorozatsztar-kim-cattrall.htmlÚjszülött kiselefánt Németországbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120817-ujszulott-kiselefant-nemetorszagban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.