Nemrég volt az esküvője, máris bővül a Barátok közt sztárjának családja

házasság sorozat családtag kiskutya Balogh Edina bővülés Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som-Balogh Edina nem verte eddig nagydobra, de esküvője után nem sokkal máris kibővült a családja.

Már nemcsak Szuszi, a fehér kis bolognese kutyusa várja farkcsóválva haza, hanem egy újabb szőrgombóc is. "A kutyámnak volt egy kedves kis négylábú barátnője. Sajnos a kutyus nemrég elpusztult, és Szuszi nagyon nehezen viselte a hiányát. Annyira magányos és szomorú lett, hogy arra gondoltunk, hozunk mellé még egy kiskutyát. A férjemmel közösen választottuk ki Benit, és a találkozásunk szerelem volt első látásra" - mesélt a Barátok közt Kingája a kistestű új családtagról.

rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond
rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond



"A kisördög érkezése óta nagy a boldogság. Megpróbálok vele következetes lenni. Megfogadtam, ő nem lesz ágyban alvó. Próbálom őt nem annyira elkényeztetni, mint Szuszit, nem tudom, hogy sikerül-e majd ellenállnom a kis könyörgő gombszemeinek" - árulta el a szépséges szőke színésznő a Blikknek, aki május végén mondta ki az igent párjának, Som Krisztiánnak.

Megütötte zenésztársát a színpadon az ismert magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120824-megutotte-zenesztarsat-a-szinpadon-koncert-kozben-az-elso-emelet-enekese.htmlNem tudja magát túltenni barátja elvesztésén a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120823-somlo-tamas-enekes-a-tv2-the-voice-musor-zsurijenek-tagja.htmlLetartóztatták az ismert rapperthttp://www.life.hu/legykepben/20120822-juvenile-rappert-polgari-neven-terius-gray-orizetbe-vettek-egy-miami.htmlTeljesen elnémult a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120824-malek-andrea-enekesno-a-the-voice-zsuritagja-elnemult.htmlÚj melleket akar az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120823-uj-melleket-csinaltat-plasztikai-sebesz-segitsegevel-vv-eva.htmlHarry herceg pajzán buliban meztelenkedetthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120822-harry-brit-herceg-botranyos-meztelen-fotoi-egy-las-vegasi-bulin.htmlNégy nyalás Pesten - Különleges ízű fagylaltok nyomábanhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20120823-budapest-es-a-fagylalt-a-legjobb-helyek-ahol-kulonleges-izu.htmlÁbel Anita: "Az a szerelem, amikor ránézek és elolvadok"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120520-abel-anita-az-a-szerelem-amikor-ranezek-es-elolvadok-.htmlVisszatér a képernyőre Puzsér Róbert?http://www.life.hu/szorakozz/20120822-puzser-robertet-a-csillag-szuletik-zsurijet-megveszi-az-rtl-klub.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.