színész Kyra Sedgwick Jeffrey Dean Morgan mozi sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jeffrey Dean Morgan és Kyra Sedgwick remekül érezték magukat a Démoni doboz című film hollywoodi premierjén.

A két sztár csak a premieren fotózkodott együtt, hiszen együtt játszanak az új moziban. Kyra egyébként sem nézne más férfi után, hiszen jól megvan férjével, Kevin Bacon színésszel. Bár a Javier Bardemhez kísértetiesen hasonlító színész igazán sármos, a szőke színésznő nagyon hűséges típus.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Pierre Cardin divattervező Velencében pózolhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120828-pierre-cardin-divattervezo-velenceben-pozol.htmlNegyvenéves lett a bájos szőkeséghttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120827-negyveneves-lett-a-bajos-szokeseg-gwyneth-paltrow.htmlVidám színekben úszik Drezdahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120827-vidam-szinekben-uszik-drezda-a-holi-fesztivalon.htmlHarminckét éves lett Mr. Culkinhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120824-macaulay-culkin-szinesz-szuletesnapos.htmlA maki is szenved a hőségtőlhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120824-makimajom-jeget-szopogat-egy-romai-allatkertben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.