Matthew McConaughey fogyás színész filmszerep sovány koplalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig sportos és izmos színész csaknem 14 kilót fogyott legújabb filmszerepe miatt.

A The Dallas Buyer's Club című filmben ugyanis egy HIV-fertőzött férfit alakít majd a színész. A kidolgozott testű Matthew már csak árnyéka önmagának, de ez ugyanúgy nem zavarja, mint a gyötrő éhsége.

AFP
AFP

A színész és várandós felesége


"Számomra a fogyás sokkal inkább mentális harc, mint fizikai megpróbáltatás. Ez a munkámhoz tartozik, ha le kell adnom 20 kilót egy szerep miatt, hát leadom. A diétázást lelki tisztulásnak fogom fel" - nyilatkozta a színész a Larry King Show-ban. McConaughey rengeteg zöld teát iszik, és még többet koplal. A felesége, Camilla Alves szinte mindennap meglátogatja a forgatásokon.

"Nem szokott panaszkodni, de én látom rajta, hogy borzasztóan megviseli az éhség, bár ő az ellenkezőjét állítja. Igyekszem elterelni a gondolatait a korgó gyomráról, elviszem hozzá a gyerekeket, hogy tudjon velük játszani a forgatási szünetekben. Így könnyebben átvészeli ezt az időszakot" - mondta a harmadik gyermekükkel várandós Camilla.

Forrás: Borsonline

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.