plasztikai beavatkozás VV Gigi plasztikai sebész Való Világ mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág negyedik szériájának egykori hugicája igen sokat változott az utóbbi időben.

Gigi nemrég olyan fotót töltött fel közösségi oldalára, amelyen tekintélyes a mellbősége, pedig a lánynak korábban kicsi, de formás mellei voltak. "Többen is feltették már nekem ezt a kérdést a Facebookon és személyesen is, de cáfolnom kell. Nem vettem részt plasztikai beavatkozáson. Mindenkinek csak azt tudom mondani, nincs szilikon a mellemben. Megnőttek! Én sem tudom, mitől, de valóban nagyobbak lettek az utóbbi időben. És persze a melltartóválasztásnak is köszönhetem a látványt" - mondta Gigi a Blikknek. A lány elárulta, a növekedésnek talán az az oka, hogy az utóbbi időben nem sportolt annyit, mint korábban.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, www.facebook.com
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, www.facebook.com

"A nyár elején volt egy kis balesetem, azt hittem, bordatörésem van, úgyhogy jó ideig csak visszafogottan táncoltam Mallorcán. Szerencsére már rendbe jöttem, de közel sem mozogtam annyit, mint korábban. Talán emiatt is lehet, hogy egy kicsit nagyobbak lettek a melleim" - vetette fel Gigi.

Kispurik Ádám a ValóVilág stylistja volt - szerinte képtelenség ekkora méretet varázsolni csupán push up segítségével. "Természetesen vannak különböző trükkök. A jó melltartó mellett már különböző szilikonokat is lehet vásárolni, amelyek a melltartóba rejtve megemelik a dekoltázst. De ezek igen látványosak, hiszen legyen bármilyen fiatal is a bőr, a dekoltázsnál ráncolódni fog, és abban sem segítenek, hogy látványra akár több mérettel növeljék az eredetit" - mondta a Blikknek Ádám.

A Spice Girls énekesnője ismét bepasizott - Nem is akárkivel jött össze!http://www.life.hu/legykepben/20120828-russell-brand-es-a-spice-girls-enekesnoje-geri-halliwell-randiznak.htmlÍgy megöregedett a Dallas egykori szexis sztárja - fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20120829-charlene-tilton-a-dallas-egykori-szexis-szinesznoje-megoregedett-de-meg.htmlMajdnem sztárpár a premierenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120829-jeffrey-dean-morgan-es-kyra-sedgwick-a-demoni-doboz-premierjen.htmlEldurvult a vita az ismert műsorvezető és férje között - Pereskednek közös gyermekükérthttp://www.life.hu/legykepben/20120828-foldesiszabo-laszlo-a-magyarok-egymasert-szovetseg-elnoke-es-felesege-hatszor.htmlNyolcadszor is apa lett a 61 éves színészhttp://www.life.hu/legykepben/20120827-stellan-skarsgard-sved-szinesz-61-evesen-nyolcadszor-is-apa-lett.htmlÖmlött a vér Németh Lajos kezébőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120828-megharapta-kutyaja-nemeth-lajost-a-tv2-meteorologusat-akinek-omlott-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.