Lebukott VV Vera! A TV2 műsorvezetőjével látták a lányt

párkapcsolat VV Vera Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lebukott VV Vera! A ValóVilág sztárját a napokban a TV2-n futó EZO TV műsorvezetője, Prikaszky Ákos Gergő társaságában látták.

A Blikk információi szerint a pár a XIII. kerületben, egy parkban találkozott egymással. "Verát azonnal felismertem, de arra, hogy ki a férfi, csak aznap délután jöttem rá, amikor a tévét kapcsolgattam. Előttem sétálgattak, nagyon bizalmas viszonyban voltak egymással. Ekkor készítettem az első képet, majd a kocsim mellett állva úgy csináltam, mintha valamit nagyon keresnék a telefonomon, elkészült a második is, amin még mindig nem látszanak annyira jól, ezért akartam egyet szemből. Ezzel végül le is buktam" - mesélte a Blikknek egy szemtanú.

http://www.facebook.com/vvverahivatalos
http://www.facebook.com/vvverahivatalos

"A tévés ekkor látott meg, és nem volt kedves. Elindult felém, közben elhagyta a száját egy-két sértő mondat, de én nem akartam további vitát, ezért inkább beültem a kocsimba, és elhajtottam" - tette hozzá a fiatalember. Prikaszky Ákos valóban nem örült annak, hogy fotózták őket, arról sem akart beszélni, mi van közte és VV Vera között. "Ahhoz senkinek semmi köze! Nem gondolom, hogy mindent a nyilvánosság orrára kellene kötnöm. Jóban vagyunk, legyen ennyi elég" - zárta rövidre a beszélgetést a férfi.

Saját otthonában verekedett LL Cool J egy betörővelhttp://www.life.hu/legykepben/20120824-sajat-otthonaban-kuzdott-meg-a-betorovel-ll-cool-j-szinesz.htmlKatalin bejelentésére vár Angliahttp://www.life.hu/legykepben/20120901-masodik-naszutra-megy-katalin-hercegno-es-vilmos-brit-herceg.htmlSúlyos balesete után elhunyt a magyar színészhttp://www.life.hu/legykepben/20120831-elhunyt-karacsony-tamas-a-kaposvari-szinhaz-szinmuvesze.htmlNős férfit szeret Szinetár Dóra - A színésznek egy kétéves kisfia is vanhttp://www.life.hu/legykepben/20120831-szinetar-dora-szineszno-kedvese-makranczi-zalan-nos-es-van-egy.htmlKilógott a cicije a TV2 sztárjának a zakó alólhttp://www.life.hu/legykepben/20120830-atalakultak-a-tv2-the-voice-musor-zsuritagjai-musorvezetoje-es-riportere.html14 kilót fogyott a jóképű színész - Rá sem lehet ismerni a vézna sztárrahttp://www.life.hu/legykepben/20120830-14-kilot-fogyott-a-jokepu-szinesz-egy-szerep-kedveert-szinte.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.