Drogozott és ivott a forgatások alatt a Dallas sorozat sztárja

Larry Hagman Dallas forgatás alkoholfogyasztás sorozat feszültség függőség drogozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Larry Hagman, a Dallas sorozat rosszfiúja nemrég bevallotta, hogy annak idején nemcsak az alkohol, hanem a kábítószer rabja is volt, mivel drog hatása alatt jobban bírta a forgatás feszültségét.

Az ismert színész már többször mesélt arról, hogy a nyolcvanas években a forgatások ideje alatt öt-hat üveg pezsgőt is legurított egy nap alatt. A Dallas gonoszkodó figuráját alakító színész most elárulta, hogy kokainnal és LSD-vel fűszerezte a szürke hétköznapokat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Dallas sorozat sztárjai: Patrick Duffy, Linda Gray és Larry Hagman


"Általában reggel kilencre értem be a forgatásra, és este kilenckor végeztem. Azalatt megittam vagy öt üveg pezsgőt, és pár pohár whiskey is elfogyott, de sosem voltam részeg. Azért ittam, mert megállás nélkül dolgoztunk, sorra vettük fel a jeleneteket, alig tartottunk szüneteket, és valamivel oldanom kellett a bennem felgyülemlett feszültséget. Az LSD-től és a kokaintól viszont boldog voltam, és jobban beleéltem magam a szerepembe. Sokkal jobb formában voltam bedrogozva, mint tiszta fejjel, és nem éreztem annyira a nyomást sem" - vallotta be Hagman a The Sun napilapnak adott interjújában, majd így folytatta: "Négyszer-ötször is LSD-hez nyúltam. Sosem volt elég. Elmúltak tőle a szorongásaim, és hatalmas önbizalommal álltam a kamera elé" - tette hozzá a hollywoodi veterán, aki nem bánta meg önpusztító életmódját. "Semmit nem csinálnék másképpen. Ha elölről kezdhetném, ugyanígy élnék" - mondta Larry.

Forrás: Borsonline

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.