4000 forint egy kóláért? - Káprázatos luxusban lépett fel a magyar művész

Edvin Marton luxus Szardínia feleség Andrea Bocelli gazdagság hegedűművész nyaralás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhúzta az orosz oligarchák nótáját a magyar hegedűművész, Edvin Marton. Feleségével, Adriennel egy születésnapi partira érkezett zenélni Szardínia szigetére, ahol tátva maradt a szája vendéglátói gazdagságától.

A hegedűművész először Monacóban, a világ egyik legdrágább, közvetlenül a tengerpart mellett fekvő luxuslakásában töltött el pár napot, innen utazott tovább Szardínia legfelkapottabb üdülőhelyére, ahol az oroszoknak húzta el a nótáját.

Fotó: Edvin Marton
Fotó: Edvin Marton

"Azt gondoltam, hogy a világ egyik leggazdagabb miniállamában töltött napok után már semmi sem fog meglepni. Szállásunkon a különböző nemzetiségű séfek hetekig gyakorolták a tizenkét fogásos menü elkészítését, hogy tökéletes legyen arra az exkluzív születésnapi vacsorára, ahol koncertet adtam. A gazdagság még erre is rátett egy lapáttal az olasz sziget felkapott, világsztárok által is szívesen látogatott üdülőhelyén, Porto Cervoban. Szinte a csapból is a legdrágább pezsgő folyt, így amikor a szállodában egy kóláért 4000 forintnak megfelelő eurót kértek már a szemünk sem rebbent. Az már csak hab a tortán, hogy Andrea Bocellivel, az olaszok világhírű énekesével léptem fel, aki egykor Pavarottival énekelt duettet" - mesélte élményeit Edvin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.