bejelentés gyermekvállalás VV Eszter Való Világ ügyvédi iroda nászút költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen feladja budapesti életét VV Eszter!

Dr. Dadi Eszter nászútjáról hazatérve sem igyekezett munkába állni, továbbra is felfüggesztve tarja ügyvédi praxisát. Abba a budapesti lakásba, amely korábban ügyvédi irodájaként szolgált, megbízható bérlőt keres. A frissen házasodott ügyvédnőnek a jelek szerint nem áll szándékában jogi tanácsokat osztogatni, pedig komoly harcot hívott az Ügyvédi Kamarával, hogy szereplése után egyálatán folytathassa prakszisát.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

Eszter tevékenységét még bevonulása előtt felfüggesztette, mégis eljárást kezdeményeztek ellene, amikor még a villában tartózkodott. A kamara szerint a műsorban több alkalommal is ügyvédhez nem méltó módon viselkedett. Az első márciusi tárgyaláson nyerhetett először betekintést abba, hogy pontosan mit tartottak aggályosnak a kamara tagjai. Végül május végén egy közel százoldalas beadványban védte meg magát

Bár ettől rettegett, nem illették a legszigorúbb büntetéssel, vagyis kizárással, így folytathatná tevékenységét, de a 30 éves nő inkább a régóta vágyott családi boldogságot választotta. A Való Világ jogásznője fél év ismeretség után július elején 120 fős vendégsereg előtt mondta ki a boldogító igent Morva Imre dunaföldvári vállalkozónak. Az ifjú pár a mézeshetek helyszínét igyekezett titokban tartani, az elmúlt két hónapban nem lehetett semmit sem tudni közös életükről.

A hosszú hallgatás után a napokban Eszter megtörte a csendet, és a közösségi oldalán egy sokat sejtető megjegyzést tett közzé: "Nem sokára nagy hírt osztok meg veletek!" - írta. Azonnal megindultak a rajongói találgatások és kommentek, amelyek azt feltételezik, hogy Eszter kisbabát vár. Nem volt titok, hogy a harminc éves ügyvédnő nagyon szeretett volna már gyermeket, ezt nyíltan be is bevallotta. A Life.hu megkeresésére viszont tagadta, hogy anyai örömök elé nézne.

Elhagyta az országot Tatár Csilla és Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/legykepben/20120912-tatar-csilla-a-mokka-musorvezeto-noje-es-gonczi-gabor-riporter.htmlMég mindig nincs saját fedél a feje fölött - Ugrott VV Attila lakásahttp://www.life.hu/legykepben/20120910-ugrott-vv-attila-a-valo-vilag-sztarjanak-lakasa.htmlRákapott a rúdra az egykori megasztároshttp://www.life.hu/legykepben/20120910-rakapott-a-rudra-a-megasztar-egykori-felfedezettje-der-heni-enekesno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.