"A lányom más" - A TV2 sztárja félti lányát a megkülönböztetéstől

kubai bőrszín kislány elfogadás Gombos Edina másság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Aktív műsorvezetője nagyon fontosnak tartja, hogy már kiskorban megértessék a gyerekkel, mit jelent, ha valaki más, mint az átlag. Miranda édesapja, Alberto kubai származású, bőre kissé sötétebb az európai emberekétől. A másság, az elfogadás napirenden van a család életében.

"Az én kislányom, Miranda egy picit más, mint egy átlag magyar ember. Nyitottabbnak kell lennie, hogy ha majd a későbbiekben valaki felteszi neki a kérdést, mitől ilyen a bőrszíne, vagy esetleg csúfolná emiatt, nehogy sérülést okozzon a kis lelkében. Miri olyan óvodába jár, ahol van egy izomsorvadásos gyerek, aki tudtommal nemsokára kerekesszékbe is kerül. A lányomnak így már kiskorában természetessé válik, hogy vannak, akik különböznek a többiektől, de ugyanúgy velünk élnek" - árulta el a TV2 műsorvezetője, akinek férje végre megkapta a magyar állampolgárságot.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"A megismerkedésünk, a házasságunk és gyerekünk születése után ez egy újabb fordulópont az életünkben. Nyolc éve vagyunk házasok és bár sokat imádkoztunk ezért, úgy éreztük, soha nem jön el a pillanat, amikor a férjem hivatalosan is magyarnak mondhatja magát. Leírhatatlan érzés, főleg Albertónak, aki néha magyarabb nálam. Mindennél jobban vágyott erre, mivel számára már Magyarország jelenti a hazát, az otthont. Már tervezgetjük, hogy hova megyünk közösen együtt a magyar útlevelével" - mesélte meghatódva Edina.

"Baromi unalmas futógépen futni" - Gombos Edina szereti élvezni az életethttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120807-gombos-edina-szeret-enni-kerekparozni-de-unalmasnak-talalja-a-fitnesztermeket.htmlGombos Edina külföldön vezetne műsorthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120717-gombos-edina-kulfoldon-vezetne-musort-egy-kave-szily-noraval.htmlGombos Edina: "Nem vagyok törtető típus" - Szily Nórahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120707-gombos-edina-nem-vagyok-torteto-tipus-szily-nora.htmlEz zsír! magazin 11. adás: Gombos Edina nem tud a finom falatoknak ellenállnihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120706-ez-zsir-magazin-11-adas-gombos-edina-nem-tud-a.htmlRászánta magát: kés alá fekszik Gombos Edinahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120321-raszanta-magat-kes-ala-fekszik-gombos-edina.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.