Biztosan bővül a család! Katalin hercegnő egyértelmű célzást tett a terhességre

terhesség Katalin hercegnő királyi család család Vilmos herceg terhes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre valószínűbb, hogy az angol királyi család hamarosan bővülni fog. Nem elég, hogy Vilmos herceg elkotyogta, családra vágyik, Kate Middleton is meglehetősen gyanúsan viselkedett legutóbbi hivatalos megjelenése során.

II. Erzsébet már nagyon vágyik arra, hogy Katalin állapotos legyen, örülne neki, ha mihamarabb megszületne a trónörökös. A fiatalok jelenleg Ázsiában utazgatnak, amit tekinthetünk a második nászútjuknak is - néhány kötelező programmal. A külföldi lapok máris a terhességről suttognak, amit Katalin viselkedése is megerősít.

AFP
AFP

Vilmos herceg felesége egy szingapúri fogadáson két alkalommal is visszautasította a pezsgőt, majd vízzel koccintott a királynő egészségére. Aki ismeri az etikettet, az pontosan tudja, milyen szokatlan magatartás ez. Csupán egyetlen esetben elfogadható, hogy Kate így tett: ha állapotos és a kis trónörökös egészségét már nem szeretné alkohollal veszélyeztetni. Márpedig minden jel erre mutat. Ráadásul Vilmos herceg, a leendő boldog apuka egy szingapúri kisfiú kérdésére gondolkodás nélkül rávágta: két gyermeket szeretne.

Katalin bejelentésére vár Angliahttp://www.life.hu/legykepben/20120901-masodik-naszutra-megy-katalin-hercegno-es-vilmos-brit-herceg.htmlEgyáltalán nem fenséges Katalin hercegnő lábfejehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120823-kate-middleton-labfejen-tyukszemek-butykok-es-elszinezodott-kormok-vannak-.htmlElőkerült Katalin hercegnő meztelenkedő unokatestvérehttp://www.life.hu/legykepben/20120815-botrany-a-kiralyi-csaladban-katalin-brit-hercegno-ismeretlen-unokatestvere-a.htmlKatalin hercegnő mindenkit meglepett - Merész felsőben jelent meghttp://www.life.hu/legytrendi/20120813-katalin-brit-hercegno-melyen-dekoltalt-felsoben-jelent-meg-a-londoni.htmlKatalin hercegnő milliókba kerül Károly hercegnekhttp://www.life.hu/legytrendi/20120806-katalin-brit-hercegno-kiralyi-szines-ruhai.htmlKatalin hercegnő magyarokkal nézte az olimpiáthttp://www.life.hu/szorakozz/20120806-berki-krisztian-olimpikont-magyarokkal-nezte-katalin-hercegno-czene-attila-sportpolitikaert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.