Szőke bombázóval erősít a Barátok közt

bedobás színésznő újdonság Barátok közt ügyvéd szereplő Füredi Nikolett bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombanő érkezett a Barátok közt csapatába, aki alaposan felforgatja a Mátyás király tériek életét. A sorozat stábjában néhány hónapig játszó Füredi Nikolett a Life.hu-nak elárulta: ő bizony nem helyezkedik olyan ügyesen az életben, mint az általa megformált Sarudi Lilla.

Saját magát Füredi Nikolett nem tartja olyan vagánynak, mint az általa megformált Sarudi Lilla ügyvédnőt, a Mátyás király tér legújabb lakóját. "Sarudi Lilla igazi bombanő, aki tudja is használni az adottságait. Én nem vagyok ilyen, sosem helyezkedtem ilyen ügyesen" - árulta el a Life.hu-nak a színésznő, aki azelőtt sosem forgatott még, eddig elsősorban az Operettszínház musicaljeiben lépett a közönség elé.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Egész más színpadon végigvinni egy szerepet, mint napi sorozatot forgatni. Itt az idő az egyik legfontosabb tényező. Nagyon alaposan fel kell készülnöm minden jelenetre, hogy a lehető leggyorsabban fel tudjuk venni, de szerencsére a kollégáim rengeteget segítenek" - mondta Nikolett a Life.hu megkeresésére.

A színésznő azt is elárulta, volt már olyan forgatási napja, amikor úgy érezte, hogy összecsapnak a feje fölött a hullámok. "Május óta forgatok a Barátok köztben, azóta egyszer fordult elő, hogy úgy éreztem, annyi mindenre kell összpontosítanom egyszerre, hogy képtelen leszek jól megcsinálni a jelenetet. Akkor miattam csak kicsit lassabban tudtunk haladni, ezért türelmetlenné váltam önmagammal szemben, de aztán mégis sikerült felvennünk minden jelenetet, és túllendültem ezen a kis holtponton."

Bármelyik percben megszülethet az X-Faktor sztárjának gyerekehttp://www.life.hu/legykepben/20120913-kiraly-norbinak-gyermeke-szuletik-par-nap-mulva-ha-ertesitik-rohan.htmlCsalók nyomába erednek a RTL-es műsorvezetőkhttp://www.life.hu/legykepben/20120913-mate-kriszta-musorvezeto-es-hadas-krisztina-musorvezeto-a-forro-nyomon.html30 éve halt meg Grace Kellyhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120913-30-eve-halt-meg-grace-kelly.htmlErdélyi Mónika több kilótól megszabadulva, topformában tér visszahttp://www.life.hu/legykepben/20120913-monika-lefogyott-de-meg-4-kilotol-szabadulna-joshi-megjosolta-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.