Szakítás és meztelenkedő sztárok - Heti bulvárkoktél

Dobó Kata Katalin hercegnő meztelenkedés Liptai Claudia lana del rey Bulvárkoktél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán eseménydús héten vagyunk túl. Felröppent a hír, hogy állapotos Katalin hercegnő, és a magyar sztárok sem voltak éppen szégyenlősek. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Amire emlékezni fogunk

A héten a divat különösen fontos volt, hiszen a New York-i divathéten a világsztárok többsége is tiszteletét tette. Victoria Beckham szinte minden nap feltűnt a vörös szőnyegen, hiszen új kollekcióját is itt mutatta be. A sovány sztáranyuka egyik emlékezetes viselete az az élénknarancs ruha volt, ami a fazonja miatt valószínűleg Hollywoodban csakis neki áll jól - erről bővebben itt olvashatsz. De a szolid, mindig csinos Emma Watson színésznő ruháját és mellbimbóvillantását sem feledjük el egyhamar - nézd meg a fotót az ominózus ruháról. A hazai sztárok között is akadt egy hasonló eset: Liptai Claudia tőle teljesen szokatlanul egy igen merész felsőben jelent meg a TV2 sajtótájékoztatóján. A kék, áttetsző felsőhöz melltartót láthatóan nem volt kedve felvenni a magyar sztárnak - erről bővebben itt olvashatsz.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

Akik vetkőztek

A héten ismert magyar nők dobták le a ruháikat egy kampány miatt. Október ugyanis a mellrák elleni harc hónapja, és a hazai sztárok is odaálltak a jó ügy mellé. "Alapvetően nem szeretek vetkőzni, de tudtam, hogy ez egy olyan ügy, aminek használ" - vallotta Dobó Kata. Lana Del Rey énekesnő pedig megszabadult a ruháitól, és anyaszült meztelenül, méregdrága ékszerekben pózolt az egyik neves divatlap címlapján.

Forrás: GQ
Forrás: GQ

Katalin hercegnő ismét a középpontban

A hercegi pár ázsiai körútjáról naponta cikkeznek a lapok. Most úgy tűnik, már tényleg igaz a hír, miszerint a barna szépség állapotos. A boldogságát azonban biztosan beárnyékolja az a botrány, mely nemrég robbant ki körülötte. A hercegi párról ugyanis olyan képek kerültek a nyilvánosság elé, melyeken Katalin félmeztelenül napozik, és mindene kilátszik. A fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Gregor Bernadett: "Már csak én tudom az igazságot" - A legenda szerint Jimmy halálosan szerelmes volt a színesznőbehttp://www.life.hu/szeress/20120914-jimmy-az-enekes-halalosan-szerelmes-volt-gregor-bernadett-szinesznobe.htmlHétvégi horoszkóp (szeptember 14-16.)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120911-ezoteria-csillagjegy-hetvegi-horoszkop-szeptember-1416.htmlMelltartóban pózol a szépséges magyar modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20120911-terry-richardson-fotos-egy-melltartoban-fotozta-le-palvin-barbara-modellt.htmlBabaháj, lógó popsi és vaskos combok - Íme a magyar celebek retusálás nélkülhttp://www.life.hu/szorakozz/20120907-der-heni-enekesno-zimany-linda-modell-es-meg-tobb-magyar.htmlEgyetlen percet sem tölt nélküle! Ez a kandúr a fiatal énekesnő új szerelmehttp://www.life.hu/hazitunder/20120830-kesha-enekesno-a-macskajaval-utazott-repulon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.