Jöhet a második gyerek - Meglepő bejelentést tett a magyar sztárpár

Születés házasság fogyás Varga Feri lemez Megasztár Balássy Betti születésnap énekes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon boldog első közös gyermekével Róza Annával a Megasztár egykori sztárpárja Balássy Betty és Varga Feri. A fiatalok annyira élvezik a szülői szerepet, hogy hamarosan testvért szeretnének a kicsinek. Ehhez viszont még feltételként tűzték ki maguknak, hogy megszabadulnak jó pár kilótól.

Egy éve, júliusban született meg Balássy Betty és Varga Feri első közös gyermeke Róza Anna, akivel teljessé vált a pár élete. Hogy még tökéletesebb legyen a családi idill, hamarosan testvért szeretnének a kislánynak. "Most épp az új lemezünkön dolgozunk, és ha megszabadulunk még némi túlsúlytól, - az elmúlt hónap alatt közösen leadott 18 kiló után - jöhet a második baba"- mondta a boldog anyuka a TV2 Mokkájában.


Az pár kapcsolata 2006-ban, a Megasztár 3. szériája során kezdődött, amikor az akkor két gyermekes Feri még nős volt. Kettejük szerelme azonban mindennél erősebb volt, és a férfi elhagyta feleségét. Azóta együtt vannak, és bár voltak kapcsolatuk során hullámvölgyek, úgy tűnik, hogy szerelmük kiállta az idő próbáját.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.