Lindsay Lohan ágy Charlie Sheen filmforgatás színésznő ijedtség szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felforrósodott  a hangulat a Horrorra akadva 5. részének forgatása során. Annak ellenére, hogy eleinte Lindsay Lohan még megcsókolni sem volt hajlandó filmbéli partnerét, Charlie Sheent, mostanra a két sztár nagyon összemelegedett. A Life.hu információi szerint Lindsay egy ijesztőbb pillanatban Charlie karjai közt keresett menedéket.

A készülő filmben egy szenvedélyes szexjelenetet forgattak éppen A szürke 50 árnyalata című bestseller hatására, amikor Lindsay és Charlie Sheen látványosan egymásra talált.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Egy ágyban feküdtek, bensőségesen beszélgettek, kölcsönösen ugratták egymást azzal kapcsolatban, hogy mindketten milyen nehéz időszakon mentek keresztül az utóbbi időben. Amikor pedig váratlanul egy lámpa eltört a stúdióban, Lindsay megijedt és hirtelen Charlie karjai közé vetette magát. Szemmel láthatóan nagyon megértették egymást" - árulta el egy bennfentes. Azt ugyan nem tudni, hogy hogyan folytatódik Lindsay és Charlie Sheen története, annyi biztos, hogy ezen a napon legendás jelenet született.

Nem talál magának párt a Való Világ sírós sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120917-vv-gombi-a-valo-vilag-hosszerelmese-egyedul-van-az-interneten.htmlBombát talált a kertjében az ismert magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120917-marot-viki-enekesno-epitkezes-soran-bombat-talalt-kertjeban-ahol.htmlMeglepő nyilatkozatott tett Schmitt Pál a Life.hu-nak!http://www.life.hu/legykepben/20120917-schmitt-pal-bevallotta-a-nemzeti-vagtan-hogy-nem-doktor-harsanyi.htmlJöhet a második gyerek - Meglepő bejelentést tett a magyar sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20120917-balassy-betti-es-varga-feri-ujabb-gyerekra-vagyik-kislanyuk-roza.htmlOroszlán Szonja: "Biztos sírni fogok! És félni is..." - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120916-oroszlan-szonja-biztos-sirni-fogok-es-felni-is-szily.htmlMalek Andrea: "Nem veszem magam halálosan komolyan" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120908-malek-andrea-nem-veszem-magam-halalosan-komolyan-szily-nora.htmlVV Cristofel: "Alekosztól abszolút be vagyok sz...va"http://www.life.hu/legykepben/20120917-vv-cristofel-es-alekosz-hajdu-peter-frizbijeben-alazta-egymast-es.htmlSaját fia előtt titkolta múltját a Heti hetes sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120914-verebes-istvan-titkolta-fia-elott-hogy-rossz-tanulo-volt.htmlSzíven szúrták Keresztes Ildikóthttp://www.life.hu/legykepben/20120915-xfaktor-2012-harmadik-valogaton-lass-bea-es-feher-zoltan-elott.htmlBejárják a világot Katalin hercegnő melleihttp://www.life.hu/legykepben/20120915-a-felmeztelen-katalin-hercegnorol-keszult-fotok-egy-olasz-magazinban-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.