3 millió dollárt örökölt Dennis Hopper 9 éves lánya

örökség halál színész Dennis Hopper kislány filmsztár millió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 3 millió dollárt, azaz több mint 600 millió forintot, valamint 120 millió forintot érő ingatlant örökölt édesapjától Dennis Hopper 9 éves lánya, Galen Grier, akinek édesanyját azonban Hopper halála előtt kitagadta az örökségből. 

Halála előtt gondoskodott lánya jövőjéről Dennis Hopper, aki azonban arról is tett, hogy a Galen számára letétbe tett összeghez és ingatlanhoz volt felesége, Victoria Duffy ne férhessen hozzá.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Dennis Hopper 2010 márciusában kapott csillagot a hollywoodi hírességek sétányán,
kislányával, Galen Grierrel együtt vehette még át

Hopper és Victoria 13 évig tartó házassága már jóval a színész halála előtt megromlott, és épp egy vérmes válóper közepén tartottak, amikor Hopper 2010-ben, prosztatarákban elhunyt. Annak ellenére, hogy halála miatt már nem zárták le a válópert, a világhírű színész elérte, hogy Victoria egy dollár nélkül távozzon a házasságból, kitagadta őt az örökségéből. Most azonban kiderült, hogy közös lányuk jövőjét minden családi konfliktus ellenére nagyon is a lelkén viselte a Szelíd motorosok sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.