Vallott a műsorvezető: "A szerelem számomra csak barátság extrákkal"

műsorvezető szex szépségkirálynő barátság szerelem Müller Attila Barátság extrákkal Polgár Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hét hónapja bitorolja Müller Attila szívét párja, Polgár Ildikó, a Miss Hungary 2008-as győztese.

Az egykori szépségkirálynő és a Viasat3 Fátylat rá! című esküvő reality-jének műsorvezetője között hatalmas az összhang. Titkuknak azt tartják, hogy már évek óta barátok, nagyon jól ismerik egymást és tiszteletben tartják a másikat. "Hét hónapja jöttünk össze, de már körülbelül öt éve vagyunk barátok. Szerintem ez is a záloga a mi kapcsolatunknak" - kezdte a beszámolót Attila.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub


"Közös az érdeklődésünk, nincs olyan, amit ne szeretnénk mindketten, és még a kémia is megvan. A mának élünk, nem tervezünk előre. Amúgy se vagyok ilyen és Ildi sem az a könyvelő típus. A mi kapcsolatunkat a legjobban úgy lehetne jellemezni, hogy barátság extrákkal" - viccelődik Attila.

"Nem élünk együtt, de igyekszünk annyit együtt lenni, amennyit az időnk engedi. Mind a kettőnknek szüksége van azonban a saját életterére is, így megmaradt a saját életünk. Egyikünk se tudná elviselni az olyan kérdéseket, hogy hol vagy, mit csinálsz, miért nem vagy velem. A legjobb, hogy nem is kell kompromisszumokat kötnünk, mert ugyanolyanok vagyunk" - avatta be a Life.hu olvasóit a műsorvezető jól működő kapcsolatának titkaiba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.