Ordított a szörnyű fájdalomtól a Megasztár énekese

mell implantátum Szecsődi Karcsi fájdalomcsillapítás transzszexualitás fájdalom Megasztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszenved nőiességéért a pár napja operált Szecsődi Karcsi, aki ötszáz köbcentis mellet kapott és hamarosan Szecsődi Karin Erika néven szerepel hivatalos irataiban.

A kétórás műtétet, amelynek végén már félig nőként ébredezett Kari, pár nap pécsi magánklinikán töltött nap követte, majd az énekes hazaindult a fővárosba. Egyik barátja fuvarozta haza kocsijával, az út viszont nem várt gyötrelmeket tartogatott, maga volt a rémálom.

Forrás: Szecsődi Karcsi
Forrás: Szecsődi Karcsi

"Pattogott a kocsi az úton, így a frissen műtött mellem hiába volt leszorítva, megérzett minden zökkenést. Ordítottam a fájdalomtól! Azt hittem, belehalok, alig vártam, hogy megérkezzünk. Otthon pedig nem nyúltam fájdalomcsillapítóhoz, ugyanis nem szedek gyógyszereket. Sokat pihenek, sok gyümölcsöt eszem, és bár nem kellene, egyszer kimozdultam a sarki fagyizóig. Majdnem elájultam az utcán a több napos fekvés után. De sikerült megállnom, hogy nem kukucskáltam be a kötés alá, igaz, ez elég lehetetlennek is tűnik, hisz összevissza vagyok tapasztva, ragasztva, és sportmelltartó is fixálja frissen műtött melleimet" - osztotta meg a Life.hu-val Kari, akiről barátai gondoskodnak a lábadozása idején.

Botrány! Újabb sztárról készültek titkos toplesz fotókhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-heidi-klum-nemet-modell-francia-lapban-rola-es-a-parjarol.html3 millió dollárt örökölt Dennis Hopper 9 éves lányahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-dennis-hopper-szinesz-9-eves-lanya-galen-grier-3.htmlSzörnyen szenvedett Budapesten a magyar tévés férjehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-novodomszky-eva-musorvezeto-ferje-szenvedett-budapestre-koltozesekor-nem-ertett-egy.htmlElszólta magát! Nem akar gyereket az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-vastag-csaba-magyar-enekes-az-xfaktor-nyertese-nem-akar-gyereket.htmlÚjabb sztárbaba érkezik - Shakira terheshttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-gyermeket-varnak.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.