Megszületett az RTL Klub sztárjának első gyermeke

Születés X-Faktor kisfiú Király L. Norbert RTL Klub énekes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda este született meg a 2010-es X-Faktor dobogósának gyermeke, akinek a nevét egyelőre nem árulták el.

"Kettő kiló nyolcvan deka és gyönyörű szőke haja van. Nagyon büszke vagyok rá!" - ujjongott önfeledten az újdonsült apuka. "Szerda este kilenc óra körül született meg, végig ott voltam mellette a legfontosabb pillanatoknál. Sokkal nehezebben viseltem az utolsó órákat, mint azt előtte sejtettem. Az tartotta bennem a lelket, hogy már iszonyúan vártuk, hogy meglássuk a legnagyobb boldogságunkat. Ott volt velünk a feleségem családja is" - nyilatkozta a Blikknek az énekes.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Először én öltöztettem fel, én adtam rá a ruhácskáját. Sőt többször is a kezemben tartottam őt, nagyon kis törékeny. Sokan mesélték, hogy amikor megszületik az ember gyermeke, még fel sem fogja, hogy milyen csoda történt az életében. Egyelőre én sem tudom, csak érzem, hogy mennyire szeretem őt már most. Rettentően örülök, és tudom, hogy most hihetetlenül meg fog változni az életem" - tette hozzá a kaposvári híresség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.