Kórházba szállították a világhírű magyar zenészt!

betegség Nemzeti Filharmonikusok koncert kórház zenész Kocsis Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzeti Filharmonikusok főzeneigazgatóját, Kocsis Zoltánt váratlan megbetegedése miatt csütörtökön kórházba kellett szállítani.

A vele meghirdetett hangversenyeket a következő hetekben a Nemzeti Filharmonikusok vendégkarmesterek bevonásával tartja meg - közölte Kovács Géza, a Nemzeti Filharmonikus Zenekar, Énekkar és Kottatár (NFZ) főigazgatója péntek reggel az MTI-vel.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]


"Kocsis Zoltán kivizsgálása és gyógykezelése várhatóan heteket vesz igénybe. Ez idő alatt teljes nyugalomra van szüksége, ezért családja az ügyben hírzárlat elrendelését kérte. Amint erre - reméljük hamarosan - lehetőség nyílik, a Nemzeti Filharmonikusok további tájékoztatást ad ki a világhírű művész állapotáról és remélt gyors felépüléséről" - írta az MTI-hez eljuttatott közleményében az NFZ főigazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.