látássérültek Vakság műsorvezető Jáksó László segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Class FM műsorvezetőjét Jáksó Lászlót sosem láthatta édesapja, ezért egészen különös apa-fiú kapcsolat alakult ki közöttük.

Jáksó László már gyerekkorában megtapasztalhatta, milyen úgy élni, amikor valaki nem látja az őt körülvevő világot. "Édesapám egy gyógyszer mellékhatása miatt hároméves korában megvakult. Felnőttként is voltak emlékei a színekről, hiszen nem úgy született, hogy csak teljes sötétséget látott. Nekünk máshogy kellett kommunikálnunk egymással, más volt a kapcsolatunk, mint egy átlagos gyerek-szülő kapcsolata. Ő sohasem nézhetett szigorúan vagy kedvesen a szemembe, nem ismerte az arcomat" - mesélte Laci. A rádiós édesapja évekig volt a Vakok Országos Szövetségének elnöke, ezért Laci gyermekként sok időt töltött vakok és gyengénlátók között, nem véletlenül csatlakozott most is a Látás Hónapja kampányhoz.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Bedrogozták és megerőszakolták! - Szörnyű titkot őrizgetett az X-Factor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20120924-tulisa-contostavlos-az-xfactor-mentora-szornyu-titkokat-oriz-bedrogoztak-es.htmlDöbbenetes változás! Kiszőkült a mindig barna színésznő, Natalie Portmanhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120924-natalie-portman-amerikai-szineszno-dobbenetes-valtozasa-kiszokult-uj-szerepe-kedveert.htmlÓriási vita a stúdióban - Durván egymásnak estek a sztárok a műsor felvételénhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120924-lagzi-lajcsi-enekes-es-fasy-adam-zambo-jimmy-enekes-miatt.htmlÓriási bajban a sztár! Két szexvideójával is házalnak a médiánálhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120924-kanye-west-amerikai-rapper-es-kim-kardashian-amerikai-sztar-szexvideo.htmlHoltan találták meg az eltűnt magyar színészt?http://www.life.hu/legykepben/20120924-valoszinuleg-a-skociaban-eltunt-magyar-ferfi-gador-tamas-holttestere-talaltak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.