Retteg az implantátumtól a Unique énekesnője

vér plasztikai beavatkozás implantátum műtő Völgyesi Gabi plasztika énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyes Gabi lehetőséget kapott, hogy a Több mint TestŐr című műsor forgatásán élőben végignézzen egy zsírleszívást és egy mellimplantátum beültetést. A Unique énekesnője beleborzongott a látottakba, pedig egyáltalán nem irtózik a vér vagy az emberi szövetek látványától.

"Joghallgatóként kriminológiai fakultáción is jártam, amelynek keretein belül boncoláson is részt vettünk. Itt az volt a cél, hogy megtudják, természetes úton halt-e meg az illető, vagy idegenkezűség is felmerülhetett. Én nem lettem rosszul a látottaktól, míg több évfolyamtársam elájult" - mondta az énekesnő.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

"Úgy tekintek egy boncasztalon fekvő halott emberre, mint egy élettelen, személytelen testre, kis túlzással egy darab hústömegre. Amit viszont a plasztikai sebésznél láttam, az kifejezetten rossz érzéssel töltött el. Nem érzem helyesnek, hogy sok nő csupán szépészeti, esztétikai okokból kockáztatja az egészségét. Nem tudhatjuk biztosan előre, milyen negatív élettani hatásai lehetnek az implantátumnak. Gondolok itt például a PIP-botrányra, amely esetben senki nem hitte volna előzetesen, hogy a szilikonbetét szétrepedhet az emlőben és kifolyhat a tartalma, ami pedig erősen rákkeltő hatású" - osztotta meg velünk Völgyesi Gabi.

Sipos Peti bevallotta: napokig csak lebegetthttp://www.life.hu/legykepben/20120921-sipos-peti-irigy-honaljmirigy-napokig-csak-lebegett-tengeren-nyaralt-egy.htmlNem bánta meg, hogy kiteregette szexuális életét a magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20120920-mujahid-zoli.htmlMegszabadul implantátumaitól a TV2 szőke műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120921-vamos-erikatobb-mint-testor-a-tv2-szoke-musorvezetoje-kiveteti-implantatumait.htmlOrdított a szörnyű fájdalomtól a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20120920-szecsodi-karcsi-transzexualis-enekes-melleket-kapott-fajt-a-melle-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.