A ValóVilág sztárja lenyomta az operett válófélben lévő sztárházaspárját

Bereczki Zoltán sláger operett Artisjus Való Világ Szinetár Dóra házaspár VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kubai ritmus lenyomta Bereczkiéket. Többen voltak kíváncsiak VV Cristofel slágerére, mint az operettvilág válófélben lévő sztárházaspárja, a Szinetár-Bereczki páros dalára a 2012. nyári Artisjus-YouTube magyar 30-as toplistája szerint.

VV Cristofel száma, a Kubai ritmus negyedik helyet érte el a YouTube 2012-es nyár magyar 30-as toplistáján, míg a szívhez szóló dalokat, szerelmes örökzöldeket és musicaleket éneklő, éppen válófélben lévő Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán a 22. helyen végzett Új élmény című dalával.

Cristofel a közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt, ahol azt is elárulta, hogy meg sem áll addig, amíg a VIVA tévé játszani nem kezdi a slágerét. "A Kubai ritmus a 4. az országban! Addig csinálom még nem kerül a Vivába és küzdök!!! és senki sem állít meg!!!!!!!! :):) Én vagyok a legjobb és történelmet fogok írni a mai val !! Készülj ország! " - kürtölte világgá sikerét a kubai macsó.

A weben fogyasztott magyar zenei tartalmakat mérő Artisjus-YouTube Közösségi Toplista a 2012. június-augusztusi időszak megtekintéseit mutatja. Vicces és komoly videók, profik és amatőrök, hivatalos videoklipek és kép nélküli hangfelvételek tarkítják a nyár legnézettebb online felvételeinek rangsorát. A "like" gomb azonban árnyalja a képet: attól, hogy valamit sokan megnéznek, még nem biztos, hogy kedvelik is - áll az Artisjus közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.