Hamilton barátnője Rihanna pasijával kavar? - Nicole Scherzinger cáfol

2012.09.27. 21:20

Félreérthető helyzetben fotózták le Nichole Scherzingert és Chris Brownt. A pár szemmel láthatóan nagyon közel áll egymáshoz és a képen úgy tűnik, mintha épp csókot váltanának. Az énekesnő azonban tagad.

Rihanna épphogy megbocsátott nagy szerelmének, Chris Brownnak, amiért az többször bántalmazta, máris úgy tűnik, hogy a férfi újabb okot szolgáltat Ririnek, hogy végleg kiadja az útját. A rappert ugyanis szerdán félreérthető helyzetben fotózták le egy hollywoodi klubban Nichole Schrezingerrel, akivel szemmel láthatóan nagyon közel álltak egymáshoz, sőt az egyik fotón mintha csókot váltanának. Az ominózus képeket itt nézheted meg!

Forrás: AFP

A Pussycat Dolls énekesnője ugyan tagad, de a szemtanúk szerint több is történt az este folyamán, mint amit a fotó megörökített. "Nagyon közel állnak egymáshoz, ez nem is kérdés" - szögezte le egy szemtanú. Nichole magyarázata szerint azonban nem történt köztük semmi. "Nagyon hangos volt a zene, ezt próbáltuk túlkiabálni, de ahhoz, hogy halljuk egymást, közel kellett hajolnom Chrishez. Esküszöm, hogy nem csókolóztunk" - fakadt ki az énekesnő. Vajon ez a magyarázat Rihannát is megnyugtatja?

Liptai Claudia cáfol: személyesen vette át a rokkantkártyás iratokathttp://www.life.hu/legykepben/20120927-liptai-claudia-szemelyesen-vette-at-a-rokkantkartyas-ugy-iratait.html Újra férjhez megy a TV2 műsorvezetője?http://www.life.hu/legykepben/20120926-szekeres-nori-tv2-musorvezetoje-ujra-ferjhez-megy-menyasszonyi-ruhat-probal.html Lebukott a Való Világ fura sztárja! 10 ezer forintért szexelhttp://www.life.hu/legykepben/20120927-vv-annamari-a-valo-vilag-5-szereploje-10-ezer-forintert.html Hatalmas a boldogság az X-Factor háza táján! Megnősül a műsor sztárja!http://www.life.hu/legykepben/20120926-shayne-ward-xfactor-gyoztes-megkerte-baratnoje-faye-mckeever-szineszno-kezet.html Majka elrabolta Dundikáthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-majka-velenceben-romantikazott-dundikaval.html
Lewis HamiltonRihannaNicole ScherzingerChris Brownszerelempárkapcsolatsztármegcsalás