Egymásra kattantak Hajdú Péter szerelmei

buli Sarka Kata parti szerelem Bálint Antónia jóslat Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt bulizott, ráadásul egész este el sem mozdult egymás mellől az a két dekoratív nő, akiket Hajdú Péter köt össze.

Sarka Kata, a tévés felesége és Bálint Antónia, a korábbi kedves csak a múlt héten, többéves acsarkodás után, a Frizbi felvételen találtak egymásra, azóta viszont elválaszthatatlanok.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

"Rengeteget beszélgetünk, együtt ebédelünk, kávézunk. Mintha ezer éve ismernénk egymást. És hogy mi a téma? Hát nem a Péter! De nem is a múlt, inkább a gyerekekről, az életről, a jövőről beszélünk. Érdekes, hogy bevált Péter jóslata. Egyszer megemlítette, ha ismerném Toncsit, akkor biztosan jól kijönnék vele, hisz sok bennünk a közös vonás. Akár barátnők is lehetnétek - említette, de akkor nem hittem neki. Most viszont belátom, hogy igaza volt, Toncsi nagyon jó fej, örülök, hogy ennyi év után elástuk a csatabárdot és nagyon közel kerültünk egymáshoz" - mondta Kata a Life.hu-nak az egyik bulvármagazin születésnapi partiján.

Katát és Antóniát pár évvel ezelőtt a tévések ugratták össze, amikor adásba tettek egy többéves riportot Antóniával. Kata feleségként akkor azt hitte, hogy ez egy friss felvétel, és féltékenykedni kezdett. A tévések csak akkor világosították fel, amikor már hülyét csinált magából egy élő reggeli műsorban.

Furcsa nevet kaphat az ismert műsorvezető kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/20120927-peller-mariann-es-ferje-juni-gyorgy-kisbabat-var-kisfiu-lesz.htmlLiptai Claudia cáfol: személyesen vette át a rokkantkártyás iratokathttp://www.life.hu/legykepben/20120927-liptai-claudia-szemelyesen-vette-at-a-rokkantkartyas-ugy-iratait.htmlMajka elrabolta Dundikáthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-majka-velenceben-romantikazott-dundikaval.htmlTóth Vera cáfolja a családi viszálythttp://www.life.hu/legykepben/20120926-toth-vera-enekesno-joban-van-a-hugaval-toth.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.